Manja slova Veća slova RSSVijesti

26.03.2016.

Ministar Ivanović održao konferenciju za medije

Ministar Ivanović održao konferenciju za medije Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović na današnjoj konferenciji za novinare govorio je o odličnim rezultatima u dijelu podataka o broju zaposlenih u poljoprivredi, kao i zaradama u sektoru poljoprivrede...

26.03.2016.

Predstavljen Agrobudžet u opštinama Rožaje i Petnjica

Predstavljen Agrobudžet u opštinama Rožaje i Petnjica

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja nastavilo je predstavljanje Agrobudžeta za 2016. godinu,prezentacijama u opštinama Rožaje I Petnjica.

25.03.2016.

Predstavljanje Agrobudžeta poljoprivrednim proizvođačima sa područja opštine Herceg Novi

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja organizovaće u ponedeljak, 28. marta prezentaciju Agrobudžeta za poljoprivredne proizvođače sa područja opštine Herceg Novi.

25.03.2016.

Najava: Konferencija za novinare ministra Ivanovića

Najava: Konferencija za novinare ministra Ivanovića

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović održaće redovnu konferenciju za novinare u subotu, 26. marta 2016. godine.

24.03.2016.

Predstavljene mjere Agrobudžeta i proizvođačima iz Kolašina, Mojkovca, Pljevalja i Žabljaka

Predstavljene mjere Agrobudžeta i proizvođačima iz Kolašina, Mojkovca, Pljevalja i Žabljaka

Poljoprivredni proizvođači iz Kolašina, Mojkovca, Pljevalja, Žabljaka i Šavnika upoznati su detaljnije sa mjerama podrške koje su im na raspolaganju tokom ove agrobudžetske godine. Sa prezentacijama u ovim opštinama, predstavnici Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja održali su do sada 18 prezentacija širom Crne Gore.

24.03.2016.

Izvještaj o radu Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2015. godinu

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavljuje Izvještaj o radu Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2015. godinu, u skladu sa članom 15 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija („Službeni list CG”, broj 7/12) kojim je između ostalog propisano da organ državne uprave informiše nevladine organizacije o svom radu objavljivanjem godišnjeg programa rada i izvještaja o radu, na svojoj internet stranici.

24.03.2016.

Sjutra prezentacija Agrobudžeta u Rožajama i Petnjici

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja organizovaće u petak, 25. marta prezentaciju Agrobudžeta za poljoprivredne proizvođače sa područja opština Rožaje i Petnjica.

22.03.2016.

Ministar Ivanović primio delegaciju Albanije na čelu sa ministrom poljoprivrede Edmondom Panaritijem

Ministar Ivanović primio delegaciju Albanije na čelu sa ministrom poljoprivrede Edmondom Panaritijem

Crna Gora i Albanija imaju izuzetno dobru saradnju, ali prostora za njeno jačanje uvijek ima, ocijenjeno je prilikom današnjeg susreta ministara poljoprivrede dvije zemlje. Kako bi se unaprijedila saradnja u oblasti poljoprivrede i još bolje valorizovali zajednički resursi, ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof.dr Petar Ivanović i ministar poljoprivrede, ruralnog razvoja i voda Edmond Panariti razgovarali su na teme iz oblasti vodoprivrede, poljoprivrede i edukacije i usavršavanja mladih ljudi.

22.03.2016.

Najava: Prezentacija Agrobudžeta u Pljevljima, Žabljaku i Šavniku

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja održaće sjutra, 23. marta prezentaciju Agrobudžeta za poljoprivredne proizvođače sa područja opština Pljevlja, Žabljak i Šavnik.

21.03.2016.

Najava: Delegacija Albanije na čelu sa ministrom poljoprivrede Edmondom Panaritijem u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović primiće sjutra, 22. marta, delegaciju Albanije na čelu sa ministrom poljoprivrede, ruralnog razvoja i voda Edmondom Panaritijem.