Manja slova Veća slova RSSVijesti

25.12.2015.

Ministarstvo za najmlađe organizovalo novogodišnju predstavu i dodjelu paketića

Ministarstvo za najmlađe organizovalo novogodišnju predstavu i dodjelu paketića Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja u susret Novoj 2016. godini, organizovalo je novogodišnju predstavu i dodjelu paketića za najmlađe. Osim djece zaposlenih u Ministarstvu, novogodišnjim druženjem i poklonima Ministarstvo je obradovalo i djecu iz jedne škole u ruralnom dijelu Podgorice, zajedno sa roditeljima, direktorom i nastavnicima.

23.12.2015.

Gostovanje ministra Ivanovića na Jutarnjem programu TVCG

Gostovanje ministra Ivanovića na Jutarnjem programu TVCG

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović gostujući danas na Jutarnjem programu Televizije Crne Gore osvrnuo se na neke od brojnih pozitivnih rezultata koji su postignuti u oblasti poljoprivrede tokom 2015. godine.

22.12.2015.

Isplata staračkih naknada za novembar 2015. godine

Isplata staračkih naknada za novembar 2015. godine počinje sjutra, 23. decembra.

21.12.2015.

Potpisani prvi ugovori iz projekta ADMAS

Potpisani prvi ugovori iz projekta ADMAS

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović potpisao je danas prve ugovore u skladu sa javnim pozivom o kreditiranju razvojnih projekata u poljoprivredi iz sredstava koje je odobrio Abu Dabi razvojni fond. Ugovori su potpisani sa vlasnicima kompanija Milkraft Leche, Mesopromet-Franca, MI Goranović i Vektra Jakić. Potpisivanju je prisustvovala ambasadorka Ujedinjenih Arapskih Emirata u Crnoj Gori g-đa Hafsa Al Ulama.

20.12.2015.

Najava: Potpisivanje prvih ugovora o kreditiranju iz Abu Dabi Fonda za razvoj

U skladu sa Javnim pozivom za kreditiranje rezvojnih projekata u poljoprivredi iz razvojnog fonda Abu Dabija sjutra, 21. decembra, u „Vili Gorica“ biće potpisani prvi Ugovori o dugoročnom kreditiranju razvojnih projekata u oblasti poljoprivrede.

19.12.2015.

Delegacija kineske Poli grupe u posjeti Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja

Delegacija kineske Poli grupe u posjeti Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, sa saradnicima, susreo se sa delegacijom Poli-grupe iz Kine koju je predvodio predsjednik Grupe g-din Eric Wang (Vang Lin Erik). Cilj sastanka bio je sagledavanje mogućnosti produbljivanja saradnje u oblasti poljoprivrede.

19.12.2015.

Javni poziv za istraživanje i procjenu resursa Šaskog jezera i rijeke Bojane

Na osnovu Sporazuma o zajedničkoj realizaciji projekta „Održivi razvoj morskog i obalnog ekosistema Opštine Ulcinj“, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja raspisalo je Javni poziv za istraživanje i procjenu resursa Šaskog jezera i rijeke Bojane.

19.12.2015.

Ministar Ivanović čestitao Glavnom gradu Podgorici praznik

Povodom 19. decembra, praznika Glavnog grada Podgorice, Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović uputio je čestitku gradonačelniku Slavoljubu Stijepoviću, predsjedniku Skupštine Glavnog grada Đorđiju Suhihu, odbornicima, poljoprivrednim proizvođačima i građanima opštine Podgorica.

18.12.2015.

Ministar Ivanović razgovarao sa ambasadorima u Crnoj Gori

Ministar Ivanović razgovarao sa ambasadorima u Crnoj Gori

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović tokom radnog doručka sa ambasadorima u Crnoj Gori predstavio je ključne rezultate koji su u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja postignuti tokom protekle godine. Radni doručak, koji se održava treću godinu zaredom, bio je prilika da se predstavnicima diplomatskog kora i međunarodnih finansijskih institucija Ministar zahvali na saradnji u projektima od značaja za razvoj crnogorske poljoprivrede i približavanju standardima EU u ovoj oblasti, ali i da se podstakne realizacija novih.

17.12.2015.

Najava: Radni doručak ministra Ivanovića sa ambasadorima

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović ugostiće ambasadore u Crnoj Gori tokom radnog doručka koji će biti održan sjutra, 18. decembra, u hotelu „Ziya“...