Manja slova Veća slova RSSMPRR

Kodeks dobre poljoprivredne prakse

Vijesti

11.07.2013.

Najava: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović u radnoj posjeti Prijestonici Cetinje

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, sa saradnicima, boraviće sjutra, 12. jula, u radnoj posjeti Prijestonici Cetinje

10.07.2013.

Saopštenje: ISPRAVKA tekstova objavljenih u DN Dan i DN Vijesti

U cilju istinitog informisanja građana i javnosti, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavljuje ispravku tekstova objavljenih 10. jula 2013. godine, u DN Dan i DN Vijesti:

09.07.2013.

Saopštenje: Održana konferencija na temu "Poljoprivreda i izazovi na putu ka EU integracijama"

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja organizovalo je konferenciju na temu "Poljoprivreda i izazovi na putu ka EU integracijama" . Na otvaranju konferencije govorio je ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović i savjetnik generalnog direktora u DG Agri Silva Rodríguez. Materijal sa konferencije možete pogledati ovdje..

08.07.2013.

Najava: Konferencija na temu "Poljoprivreda i izazovi na putu ka EU integracijama"

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja organizuje konferenciju na temu "Poljoprivreda i izazovi na putu ka EU integracijama" . Na otvaranju konferencije govoriće ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović i savjetnik generalnog direktora u DG Agri Silva Rodríguez.

08.07.2013.

Saopštenje: Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja i Ministarstvo unutrašnjih poslova dogovili proaktivano djelovanje u vanrednim situacijama

Mistarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, radi na pripremi i unapređenju preventivnih mjera za sprečavanje i suzbijanje šumskih požara.

06.07.2013.

Saopštenje: Radni doručak ministra Ivanovića sa predstavnicima medija

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović bio je domaćin prvog radnog doručka sa predstavnicima medija. Tom prilikom, ministar Ivanović govorio je o aktuelnim temama u resoru poljoprivrede i ruralnog razvoja. Materijal možete pogledati ovdje...

05.07.2013.

Najava: Radni doručak Ministra Ivanovića sa predstavnicima medija

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović domaćin je prvog radnog doručka sa predstavnicima medija, koji će biti upriličen sjutra, 6. jula u 10,00 sati u u restoranu "Mareza".

05.07.2013.

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio u radnoj posjeti Opštini Danilovgrad

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio je u radnoj posjeti Opštini Danilovgrad. Tom prilikom, Ministar Ivanović, sa saradnicima, razgovarao je sa rukovodstvom Opštine Danilovgrad i poljoprivrednim proizvođačima te lokalne zajednice.Materijal posjete možete pogledati ovdje..

05.07.2013.

Saopštenje: Potpisan Memorandum o saradnji Ministarstva poljoprivrede i MONSTAT-a

Saopštenje: Potpisan Memorandum o saradnji Ministarstva poljoprivrede i MONSTAT-a

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović i mr Gordana Radojević, direktor Zavoda za stastistiku Crne Gore (MONSTAT), potpisali su Memorandum o saradnji kojim se uređuje saradnja u oblasti statistike u sektoru poljoprivrede i međusobna razmjena podataka i rezultata istraživanja.

04.07.2013.

Najava: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović u radnoj posjeti Opštini Danilovgrad

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boraviće u petak, 05. jula, u radnoj posjeti Opštini Danilovgrad. Tom prilikom, Ministar Ivanović, sa saradnicima, razgovaraće sa rukovodstvom Opštine Danilovgrad i poljoprivrednim proizvođačima te lokalne zajednice.