Manja slova Veća slova RSSMPRR

Kodeks dobre poljoprivredne prakse

Vijesti

18.05.2013.

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravi u Novom Sadu povodom učešća na " 80. Međunarodnom sajmu poljoprivrede"

Na poziv ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije Gorana Kneževića, ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore prof. dr Petar Ivanović posjetio “80. Novosadski međunarodni sajam“. Materijal sa sajma možete preuzeti ovdje..

17.05.2013.

Najava: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boraviće u Novom Sadu povodom učešća na " 80. Međunarodnom sajmu poljoprivrede i Poslovnom forumu"

Na poziv ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije Gorana Kneževića, ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore prof. dr Petar Ivanović biće gost “80. Novosadskog međunarodnog sajma i Poslovnog foruma“.

17.05.2013.

Održana konferencija za medije ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića

Održana konferencija za medije ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr  Petra Ivanovića

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović održao je konferenciju za medije povodom aktuelnih tema u resoru poljoprivrede i ruralnog razvoja. Materijal sa konferencije možete preuzeti ovdje...

16.05.2013.

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović susreo se sa ekspertima iz La Riohe i otvorio okrugli sto “Genetski diverzitet crnogorskih sorti vinove loze u kontekstu evropskog vinogradarstva i vinarstva”

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović i Ministar nauke prof. dr Sanja Vlahović primili su danas delegaciju eksperata iz La Riohe predvođenu dr Hoze Miguel Martinez Zapater, direktorom Instituta za vinogradarstvo i vinarstvo La Riohe. Tokom srdačnog razgovora zajednički je razmotrena realizacija projekta "Genetske karakterizacije crnogorskih sorti vinove loze" koji predstavlja osnov za dalje korake u definisanju autohtonih sorti vinove loze.

16.05.2013.

Konferencija za medije Ministra Ivanovića

Konferencija za medije na kojoj će govoriti ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, biće održana sjutra, 17. maja 2013. godine u 11.00 sati u Press centru Vlade Crne Gore.

15.05.2013.

Najava: Ministar poljporivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović na okruglom stolu “Genetski diverzitet crnogorskih sorti vinove loze u kontekstu evropskog vinogradarstva i vinarstva”

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović učestvovaće na okruglom stolu: “Genetski diverzitet crnogorskih sorti vinove loze u kontekstu evropskog vinogradarstva i vinarstva” koji će se održati u četvrtak, 16. maja 2013. na Univerzitetu Donja Gorica, sa početkom u 10,00h.

13.05.2013.

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio u radnoj posjeti Opštini Nikšić

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio u radnoj posjeti Opštini Nikšić.

13.05.2013.

Najava: Radionice povodom izrade nacrta Nacionalne šumarske strategije

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja i Uprava za šume u saradnji sa projektom „Razvoj šumarstva u Crnoj Gori“– FODEMO, projektom kojeg finansira Vlada Velikog Vojvodstva Luksemburga, organizuje radionice povodom izrade nacrta Strategije sa planom razvoja šuma i šumarstva (Nacionalne šumarske strategije).

12.05.2013.

Najava: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović u radnoj posjeti Nikšiću

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boraviće u ponedeljak, 13. maja u radnoj posjeti Nikšiću. Tom prilikom, obići će i razgovarati sa poljoprivrednim i proizvođačima mlijeka, te sa rukovodstvom lokalne samouprave Nikšić.

09.05.2013.

Najava: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović u posjeti Herceg Novom povodom obilježavanja Dana Evrope

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, sa saradnicima, boraviće u petak, 10. maja 2013. u radnoj posjeti Nerceg Novom. Ministar Ivanović učestvovaće na panelu povodom obilježavanja Dana Evrope na temu: “CG u procesu EU integracija- Autohtoni proizvodi kao šansa crnogorske poljoprivrede u pristupanju EU”.