Manja slova Veća slova RSSMPRR

Kodeks dobre poljoprivredne prakse

Vijesti

05.07.2013.

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio u radnoj posjeti Opštini Danilovgrad

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio je u radnoj posjeti Opštini Danilovgrad. Tom prilikom, Ministar Ivanović, sa saradnicima, razgovarao je sa rukovodstvom Opštine Danilovgrad i poljoprivrednim proizvođačima te lokalne zajednice.Materijal posjete možete pogledati ovdje..

05.07.2013.

Saopštenje: Potpisan Memorandum o saradnji Ministarstva poljoprivrede i MONSTAT-a

Saopštenje: Potpisan Memorandum o saradnji Ministarstva poljoprivrede i MONSTAT-a

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović i mr Gordana Radojević, direktor Zavoda za stastistiku Crne Gore (MONSTAT), potpisali su Memorandum o saradnji kojim se uređuje saradnja u oblasti statistike u sektoru poljoprivrede i međusobna razmjena podataka i rezultata istraživanja.

04.07.2013.

Najava: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović u radnoj posjeti Opštini Danilovgrad

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boraviće u petak, 05. jula, u radnoj posjeti Opštini Danilovgrad. Tom prilikom, Ministar Ivanović, sa saradnicima, razgovaraće sa rukovodstvom Opštine Danilovgrad i poljoprivrednim proizvođačima te lokalne zajednice.

04.07.2013.

JAVNI POZIV za dodjelu podrške za diverzifikaciju ekonomskih aktivnosti u ruralnim sredinama za 2013. godinu

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u skladu sa Agrobudžetom za 2013. godinu i budžetskom linijom 2.3.1, objavljuje Javni poziv za dodjelu podrške za diverzifikaciju ekonomskih aktivnosti u ruralnim sredinama za 2013. godinu.

03.07.2013.

Počinje isplata staračkih naknada za jun 2013. godine

Isplata staračkih naknada za jun 2013. godine, počeće danas, 03. jula. Za ovu namjenu, iz Budžeta Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, za 5059 korisnika, obezbijeđena su sredstva u iznosu od 203.800,00 €

01.07.2013.

Saopštenje: Nastavljena opsežna akcija kontrole ribolovnih aktivnosti

Ministartsvo poljoprivrede i ruralnog razvoja u saradnji sa Inspekcijom za morsko ribarstvo, Veterinarskom inspekcijom i Graničnom plovnom policijom, iniciralo je i sprovelo akciju kontrole ribolovnih aktivnosti na moru, kopnu, restoranima, marketima i ostalim objektima.

28.06.2013.

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio u radnoj posjeti Prijestonici Cetinje

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, sa saradnicima, boravio je u radnoj posjeti Prijestonici Cetinje. Tom prilikom, Ministar Ivanović otvorio je vodovod Dubovik, razgovarao sa rukovodstvom Prijestonice i poljoprivrednim proizvođačima te lokalne zajednice. Materijal radne posjete možete pogledati ovdje...

27.06.2013.

Saopštenje: Susret Ivanović - Sijart

Saopštenje: Susret Ivanović - Sijart

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, susreo se danas sa državnim sekretarom za vanjske poslove i spoljne ekonomske odnose pri Kabinetu predsjednika Vlade Republike Mađarske Petera Sijarta, koji boravi u službenoj posjeti Crnoj Gori.

27.06.2013.

Najava: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović u radnoj posjeti Prijestonici Cetinje

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, sa sardnicima, boraviće sjutra, 28. juna, u radnoj posjeti Prijestonici Cetinje. Ministar Ivanović otvoriće vodovod Dubovik, razgovarati sa rukovodstvom Prijestonice i poljoprivrednim proizvođačima te lokalne zajednice. Posjeta ministra Ivanovića Cetinju cijelim tokom je otvorena za medije.

26.06.2013.

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoj prof. dr Petar Ivanović boravio u radnoj posjeti Gradskoj opštini Golubovci

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio je u radnoj posjeti Gradskoj opštini Golubovci. Tom prilikom, ministar Ivanović, sa saradnicima, razgovarao je sa rukovodstvom Gradske opštine Golubovci i poljoprivrednim proizvođačima sa tog područja.