Manja slova Veća slova RSSMPRR

Kodeks dobre poljoprivredne prakse

Vijesti

24.05.2013.

Održana konferencija za medije ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića

Održana konferencija za medije ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović održao je konferenciju za medije povodom aktuelnih tema u resoru poljoprivrede i ruralnog razvoja. Materijal sa konferencije možete preuzeti ovdje...

23.05.2013.

Konferencija za medije ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića

Konferencija za medije na kojoj će govoriti ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, biće održana sjutra, 24. maja 2013. godine u 12.00 sati u Press centru Vlade Crne Gore. Na susretu sa novinarima, ministar Ivanović govoriće o aktuelnim temama u resoru mljekarstva.

23.05.2013.

Počinje isplata staračkih naknada za maj 2013. godine

Isplata staračkih naknada za maj 2013. godine, počeće sjutra, 24. maja. Za ovu namjenu, iz Budžeta Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, za 5137 korisnika, obezbijeđena su sredstva u iznosu od 205.480 eura.

23.05.2013.

JAVNI POZIV za dodjelu podrške za investicije u preradu na porodičnim gazdinstvima za 2013. godinu

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u skladu sa Agrobudžetom za 2013. godinu i budžetskom linijom 2.1.4, objavljuje Javni poziv za dodjelu podrške za investicije u preradu na porodičnim gazdinstvima za 2013. godinu.

20.05.2013.

Saopštenje: Intenzivirati saradnju sa Međunarodnim monetarnim fondom

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović sa saradnicima, primio je danas predstavnike Međunarodnog Monetarnog Fonda. Delegaciju MMF-a je predvodio glavni predstavnik MMF-a za Crnu Goru, gospodin Nadeemi Ilahi, koji je izrazio interesovanje za proces pregovora i trenutne aktivnosti Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, na temu pregovaranja sa Evropskom Unijom.

20.05.2013.

SAOPŠTENJE: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović sastao se sa ambasadorom NR Kine Ži Žaolinom

SAOPŠTENJE: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović sastao se sa ambasadorom NR Kine Ži Žaolinom

Uspješnu saradnju Crne Gore i Republike Kine moguće je dodatno unaprijediti kroz saradnju na ekspertskom nivou u oblasti poljoprivrede, te kandidovanjem projekata zajedničkoj međudržavnoj Komisiji koja ce se sastati u drugoj polovini u Pekingu, saglasili su se danas na sastanku ministar Ivanović i ambasador Kine u Crnoj Gori Ži Žaolin.

20.05.2013.

Saopštenje: Održana 37. sjednica Generalne komisije za ribarstvo Mediterana

Tridesetsedma sjednica Generalne komisije za ribarstvo Mediterana, kojoj su prisustvovale 23 delegacije zemalja članica GFCM-a, delegacija Evropske unije i delegacije zemalja posmatrača (Ukrajina i Rusija), održana je u Splitu. Na sastanku je razgovarano o ugroženim demerzalnim resursima i drugim vrstama i implementaciji preporuka GFCM-a.

20.05.2013.

Potpisani ugovori za MIDAS-GEF grantove

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović prisustvovao potpisivanju grantova u okviru trećeg javnog poziva za projekat MIDAS. Materijal sa potpisivanja ugovora možete preuzeti ovdje...

20.05.2013.

Najava: Potpisivanje ugovora za MIDAS-GEF grantove

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović prisustvovaće potpisivanju grantova u okviru trećeg javnog poziva za projekat MIDAS.

18.05.2013.

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravi u Novom Sadu povodom učešća na " 80. Međunarodnom sajmu poljoprivrede"

Na poziv ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije Gorana Kneževića, ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore prof. dr Petar Ivanović posjetio “80. Novosadski međunarodni sajam“. Materijal sa sajma možete preuzeti ovdje..