Manja slova Veća slova RSSMPRR

Kodeks dobre poljoprivredne prakse

Vijesti

11.09.2012.

Saopštenje: Ministar Milošević se sastao sa timom Svjetske banke za praćenje MIDAS projekta

Saopštenje: Ministar Milošević se sastao sa timom Svjetske banke za praćenje MIDAS projekta Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević sa saradnicima sastao se danas, 11. sepetmbra, sa timom Svjetske banke iz Vašingtona, koju predvodi Malathi S. Jayawickrama, šef tima za praćenje projekta MIDAS. Takođe sastanku je prisustvovao i gospodin Pier Iv Belo, predstavnik Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.

07.09.2012.

Poziv za otvoreni postupak javne nabavke sjemena za vještačko osjemenjivanje krava sa tečnim azotom

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja je objavilo poziv za otvoreni postupak javne nabavke sjemena za vještačko osjemenjivanje krava sa tečnim azotom.Poziv je objavljen na portalu Uprave za javne nabavke.

05.09.2012.

Saopštenje: Ministar Milošević otvorio je novi pogon sirare „Katunjanka“ u Danilovgradu

Saopštenje:  Ministar Milošević otvorio je novi pogon sirare „Katunjanka“ u Danilovgradu

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević otvorio je novi pogon sirare „Katunjanka“ u Danilovgradu, selo Grlić,koja posluje u okviru Zemljoradničke zadruge „Čevo“. Ukupna vrijednost investicije iznosi 450.000 € od čega je ZZ“Čevo“ uložila 250.000€, Udruženje njemačkih zadruga 105.000 €, Investicioni razvojni fond 70.000€...

04.09.2012.

Najava: Ministar Milošević otvoriće novi pogon sirare „Katunjanka“ u Danilovgradu

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Trzan Milošević sjutra, 05. septembra 2012.u 10 sati otvoriće novi pogon sirare „Katunjanka“ u Danilovgradu, selo Grlić,koja posluje u okviru Zemljoradničke zadruge „Čevo“.

27.08.2012.

Saopštenje: Ministar Milošević prisustvovao otvaranju 50. Medjunarodnog sajma poljoprivrede u Sloveniji

Saopštenje: Ministar Milošević prisustvovao otvaranju  50. Medjunarodnog sajma poljoprivrede  u Sloveniji

Ministar Tarzan Milošević boravio je u dvodnevnoj posjeti Republici Sloveniji, 24. i 25. avgusta, povodom otvaranja 50. Medjunarodnog sajma poljoprivrede i prehrambrene industrije “AGRA” u Gornjoj Radgoni, Slovenija.

20.08.2012.

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević otvorio manifestaciju “Dani aronije” u Murini

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević otvorio manifestaciju “Dani aronije” u Murini

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević otvorio je danas, 20.avgusta, manifestaciju “Dani aronije” koja se po prvi put organizuje u Murini od strane firme FarMont odnosno Zemljoradničke zadruge Murino.

20.08.2012.

Najava: Otkup jagnjadi

U organizaciji Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, proizvođačima iz Crne Gore omogućena je realizacija tržnih viškova jagnjadi po cijeni od 2,52 € po kg žive mjere, uključujući uobičajni kalo do 3% po kg žive mjere. Isključivo će se otkupljivati jagnjad obilježena ušnim markicama i registrovana u bazi podataka Veterinarske uprave Crne Gore.

15.08.2012.

Prezentovan II Javni poziv za MIDAS grantove u mjestu Grbavci

Prezentovan II Javni poziv za MIDAS grantove u mjestu Grbavci

Predstavnici ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja boravili su juče u radnoj posjeti mjestu Grbavci, opština Podgorica. Tom prilikom predstavnici ministarstva prezentovali su pred oko 30-ak poljoprivrednih proizvođača iz ovog područja II Javni poziv za MIDAS grantove kao i mogućnosti i procedure za najavljeni III Javni poziv.

10.08.2012.

Ministar Tarzan Milošević u radnoj posjeti Pivskim planinama

Ministar Tarzan Milošević u radnoj posjeti Pivskim planinama

Ministar Milošević se sastao sa predsjednikom Opštine Mijuškom Bajagićem i tom prilikom su zajedno razgovarali sa poljoprivrednim proizvođačima u selima Seljani i Borkovići. Razgovarano je o ublažavanju posledica suše uz dogovor da se na dva punkta na ovom području distribuira stočna hrana uz participiranje ministarstva u njenoj nabavci...

08.08.2012.

Najava: Ministar Milošević u posjeti Pivskim planinama

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević sa saradnicima boraviće sjutra od 11 sati u radnoj posjeti Pivskim planinama. Tom prilikom ministar Milošević će obići sela Borkovići, Boričje i Seljane i razgovarati sa mještanima o trenutnoj situaciji u tom području.