Manja slova Veća slova RSSMPRR

Kodeks dobre poljoprivredne prakse

Vijesti

08.07.2013.

Najava: Konferencija na temu "Poljoprivreda i izazovi na putu ka EU integracijama"

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja organizuje konferenciju na temu "Poljoprivreda i izazovi na putu ka EU integracijama" . Na otvaranju konferencije govoriće ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović i savjetnik generalnog direktora u DG Agri Silva Rodríguez.

08.07.2013.

Saopštenje: Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja i Ministarstvo unutrašnjih poslova dogovili proaktivano djelovanje u vanrednim situacijama

Mistarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, radi na pripremi i unapređenju preventivnih mjera za sprečavanje i suzbijanje šumskih požara.

06.07.2013.

Saopštenje: Radni doručak ministra Ivanovića sa predstavnicima medija

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović bio je domaćin prvog radnog doručka sa predstavnicima medija. Tom prilikom, ministar Ivanović govorio je o aktuelnim temama u resoru poljoprivrede i ruralnog razvoja. Materijal možete pogledati ovdje...

05.07.2013.

Najava: Radni doručak Ministra Ivanovića sa predstavnicima medija

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović domaćin je prvog radnog doručka sa predstavnicima medija, koji će biti upriličen sjutra, 6. jula u 10,00 sati u u restoranu "Mareza".

05.07.2013.

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio u radnoj posjeti Opštini Danilovgrad

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio je u radnoj posjeti Opštini Danilovgrad. Tom prilikom, Ministar Ivanović, sa saradnicima, razgovarao je sa rukovodstvom Opštine Danilovgrad i poljoprivrednim proizvođačima te lokalne zajednice.Materijal posjete možete pogledati ovdje..

05.07.2013.

Saopštenje: Potpisan Memorandum o saradnji Ministarstva poljoprivrede i MONSTAT-a

Saopštenje: Potpisan Memorandum o saradnji Ministarstva poljoprivrede i MONSTAT-a

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović i mr Gordana Radojević, direktor Zavoda za stastistiku Crne Gore (MONSTAT), potpisali su Memorandum o saradnji kojim se uređuje saradnja u oblasti statistike u sektoru poljoprivrede i međusobna razmjena podataka i rezultata istraživanja.

04.07.2013.

Najava: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović u radnoj posjeti Opštini Danilovgrad

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boraviće u petak, 05. jula, u radnoj posjeti Opštini Danilovgrad. Tom prilikom, Ministar Ivanović, sa saradnicima, razgovaraće sa rukovodstvom Opštine Danilovgrad i poljoprivrednim proizvođačima te lokalne zajednice.

04.07.2013.

JAVNI POZIV za dodjelu podrške za diverzifikaciju ekonomskih aktivnosti u ruralnim sredinama za 2013. godinu

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u skladu sa Agrobudžetom za 2013. godinu i budžetskom linijom 2.3.1, objavljuje Javni poziv za dodjelu podrške za diverzifikaciju ekonomskih aktivnosti u ruralnim sredinama za 2013. godinu.

03.07.2013.

Počinje isplata staračkih naknada za jun 2013. godine

Isplata staračkih naknada za jun 2013. godine, počeće danas, 03. jula. Za ovu namjenu, iz Budžeta Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, za 5059 korisnika, obezbijeđena su sredstva u iznosu od 203.800,00 €

01.07.2013.

Saopštenje: Nastavljena opsežna akcija kontrole ribolovnih aktivnosti

Ministartsvo poljoprivrede i ruralnog razvoja u saradnji sa Inspekcijom za morsko ribarstvo, Veterinarskom inspekcijom i Graničnom plovnom policijom, iniciralo je i sprovelo akciju kontrole ribolovnih aktivnosti na moru, kopnu, restoranima, marketima i ostalim objektima.