Manja slova Veća slova RSSMPRR

Kodeks dobre poljoprivredne prakse

Vijesti

19.09.2012.

Otvoren poslovni forum povodom posjete delegacije Mađarske

Otvoren poslovni forum povodom posjete delegacije Mađarske Poslovni forum povodom posjete delegacije Mađarske, u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja i PKCG, održava sa danas u Podgorici. Sastanak predstavlja priliku za unapređenje poslovnog ambijenta u Crnoj Gori i dalje produbljivanje ekonomskih odnosa i saradnje između Crne Gore i Mađarske. Na otvaranju foruma govorili su ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević, ministar ruralnog razvoja Mađarske Šandor Fazekaš i potpredsjednik Privredne komore Ivan Saveljić...

18.09.2012.

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević prisustvovao svečanom obilježavanju završetka berbe vinskog groždja

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević prisustvovao je svečanom obilježavanju završetka berbe vinskog groždja koju su organizovale "13. jul – Plantaže”.

18.09.2012.

Najava: Ministar Tarzan Milošević govoriće na poslovnom forumu Crne Gore i Mađarske u Podgorici

Sjutra, 19. septembra sa početkom u 12.30 sati, u velikoj Sali hotela Ramada, (Bulevar Save Kovačevića 74), održaće se poslovni forum povodom posjete državno privredne delegacije Mađarske u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja i PKCG.

14.09.2012.

Isplata staračkih naknada za septembar 2012. godine

14.09.2012. godine počinje isplata staračkih naknada za mjesec SEPTEMBAR 2012. godine. Za ove namjene iz Budžeta Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja obezbijeđena su sredstva u iznosu od 210.760,00€, za 5269 korisnika

11.09.2012.

Saopštenje: Ministar Milošević se sastao sa timom Svjetske banke za praćenje MIDAS projekta

Saopštenje: Ministar Milošević se sastao sa timom Svjetske banke za praćenje MIDAS projekta

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević sa saradnicima sastao se danas, 11. sepetmbra, sa timom Svjetske banke iz Vašingtona, koju predvodi Malathi S. Jayawickrama, šef tima za praćenje projekta MIDAS. Takođe sastanku je prisustvovao i gospodin Pier Iv Belo, predstavnik Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.

07.09.2012.

Poziv za otvoreni postupak javne nabavke sjemena za vještačko osjemenjivanje krava sa tečnim azotom

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja je objavilo poziv za otvoreni postupak javne nabavke sjemena za vještačko osjemenjivanje krava sa tečnim azotom.Poziv je objavljen na portalu Uprave za javne nabavke.

05.09.2012.

Saopštenje: Ministar Milošević otvorio je novi pogon sirare „Katunjanka“ u Danilovgradu

Saopštenje:  Ministar Milošević otvorio je novi pogon sirare „Katunjanka“ u Danilovgradu

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević otvorio je novi pogon sirare „Katunjanka“ u Danilovgradu, selo Grlić,koja posluje u okviru Zemljoradničke zadruge „Čevo“. Ukupna vrijednost investicije iznosi 450.000 € od čega je ZZ“Čevo“ uložila 250.000€, Udruženje njemačkih zadruga 105.000 €, Investicioni razvojni fond 70.000€...

04.09.2012.

Najava: Ministar Milošević otvoriće novi pogon sirare „Katunjanka“ u Danilovgradu

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Trzan Milošević sjutra, 05. septembra 2012.u 10 sati otvoriće novi pogon sirare „Katunjanka“ u Danilovgradu, selo Grlić,koja posluje u okviru Zemljoradničke zadruge „Čevo“.

27.08.2012.

Saopštenje: Ministar Milošević prisustvovao otvaranju 50. Medjunarodnog sajma poljoprivrede u Sloveniji

Saopštenje: Ministar Milošević prisustvovao otvaranju  50. Medjunarodnog sajma poljoprivrede  u Sloveniji

Ministar Tarzan Milošević boravio je u dvodnevnoj posjeti Republici Sloveniji, 24. i 25. avgusta, povodom otvaranja 50. Medjunarodnog sajma poljoprivrede i prehrambrene industrije “AGRA” u Gornjoj Radgoni, Slovenija.

20.08.2012.

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević otvorio manifestaciju “Dani aronije” u Murini

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević otvorio manifestaciju “Dani aronije” u Murini

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević otvorio je danas, 20.avgusta, manifestaciju “Dani aronije” koja se po prvi put organizuje u Murini od strane firme FarMont odnosno Zemljoradničke zadruge Murino.