Manja slova Veća slova RSSMPRR

Kodeks dobre poljoprivredne prakse

Vijesti

29.11.2012.

Saopštenje: Ministar Tarzan Milošević se sastao sa timom Svjetske banke za praćenje MIDAS projekta

Saopštenje: Ministar Tarzan Milošević se sastao sa timom Svjetske banke za praćenje MIDAS projekta Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević sa saradnicima sastao se danas, 29. novembra 2012., sa timom Svjetske banke iz Vašingtona, koju predvodi Malathi S. Jayawickrama, šef tima za praćenje projekta MIDAS. Sastanak je održan povodom početka misije Svjetske banke na MIDAS projektu, tj. misije Presjeka stanja na sredini projekta, tokom koje će se pregledati aktivnosti koje su ostvarene i koje bi trebalo da se implementiraju do kraja trajanja projekta. Predviđeno je da misija traje od 28. novembra do 7. decembra 2012. godine, i kao rezultat ove misije očekuje se revizija projekta.

26.11.2012.

Poziv za otvoreni postupak javne nabavke sjemena za vještačko osjemenjivanje krava sa tečnim azotom

Na osnovu čl. 62 i 63 Zakona o javnim nabavkama (»Službeni list CG«, broj 42/11) Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, objavljuje: Poziv na otvoreni postupak javne nabavke ZA IZBOR NAJPOVOLJNIJE PONUDE ZA NABAVKU ROBA - sjemena za vještačko osjemenjivanje krava sa tečnim azotom.

23.11.2012.

Saopštenje: Ministar Tarzan Milošević na konferenciji „Nacionalna strategija za kontrolu rezistencije na antibiotike - antibiotici danas i sjutra“.

Ministar Milošević je govorio na temu Kontrola širenja rezistencije bakterija na antibiotike na području veterinarske medicine i istakao važnost sprovođenja veterinarskih mjera s ciljem podizanja nivoa javnog zdravlja i zdravlja životinja što doprinosi racionalnom razvoju poljoprivrednog sektora u Crnoj Gori...

23.11.2012.

Saopštenje: Održana III radionica na temu Izvještaj o ulovu za mali privredni ribolov

Saopštenje: Održana III radionica na temu Izvještaj o ulovu za mali privredni ribolov

Predstavnici ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja u saradnji sa kolegama iz Instituta za biologiju mora održali su juče, 23.11.2012.godine, u Herceg Novom treću radionicu na temu IZVJEŠTAJ O ULOVU za mali privredni ribolov.

19.11.2012.

Saopštenje: Ministar Milošević na Cetinju dodijelio rješenja o odobrenju projekata kroz program MIDAS

Saopštenje: Ministar Milošević na Cetinju  dodijelio rješenja o odobrenju projekata kroz program MIDAS

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević danas je na Cetinju dodijelio rješenja o odobrenju projekata kroz program institucionalnog razvoja jačanja poljoprivrede u Crnoj Gori - MIDAS, u prisustvu predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića, gradonačelnika Prijestonice Cetinje Aleksandra Bogdanovića i predsjednika Odbora direktora Investiciono – razvojnog fonda Dragana Lajovića. Tom prilikom rješenja su uručena petorici poljoprivrednih proizvođača iz Riječke i Katunske nahije.

19.11.2012.

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević otvorio XI “Maslinijadu” u Baru

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević otvorio XI “Maslinijadu” u Baru

Ministar Milošević je ovom prilikom istakao da je organizovanje ovakvih manifestacija izuzetno zančajno za podizanje svijesti o važnosti masline i proizvodnje maslinovog ulja i to ne samo kroz perspektivu razvoja poljoprivredne proizvodnje, već naročito radi obogaćivanja turističke ponude ovog područja...

13.11.2012.

Isplata staračkih naknada za novembar 2012. godine

Isplata staračkih naknada za mjesec NOVEMBAR 2012. godine počinje 14.11.2012. godine. Iz Trezora su prenesena sredstva u iznosu od 211.800,00€, na prolazni račun broj: 510-9990053300018-29 za 5295 korisnika.

26.10.2012.

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević primio ambasadora Ruske Federacije Andreja Nesterenka

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević primio ambasadora Ruske Federacije Andreja Nesterenka

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević primio je danas ambasadora Ruske Federacije u Crnoj Gori Andreja Nesterenka...

17.10.2012.

Saopštenje: Radna posjeta ministra Tarzana Miloševića Prijestonici Cetinje

Saopštenje: Radna posjeta ministra Tarzana Miloševića Prijestonici Cetinje

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević boravio je u radnoj posjeti Prijestonici Cetinje. Tom prilikom, on se sastao sa gradonačelnikom Prijestonice Cetinje Aleksandrom Bogdanovićem,predstavnicima fabrike za preradu i konzerviranje ribe „Ribarstvo“ iz Rijeke Crnojevića, te sa predsjednicima mjesnih zajednica i poljoprivrednim proizvođačima sa teritorije Prijestonice Cetinje.

12.10.2012.

Isplata staračkih naknada za mjesec OKTOBAR 2012

Isplata staračkih naknada za mjesec OKTOBAR 2012. godine počeće 13.10. 2012. godine, budući da su iz Trezora prenesena sredstva u iznosu od 212.400,00€, za 5310 korisnika.