Manja slova Veća slova RSSMPRR

Kodeks dobre poljoprivredne prakse

Vijesti

25.12.2013.

Saopštenje: Urednici medija sa ministrom Ivanovićem

Saopštenje: Urednici medija sa ministrom Ivanovićem Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, sa saradnicima, razgovarao je danas sa urednicima iz štampanih i elektronskih medija u Crnoj Gori, koji pokrivaju teme iz oblasti poljoprivrede, o unaprjeđenju saradnje u narednom periodu, u kojem crnogorski agrar ulazi u ozbiljniju fazu pregovora sa Evropskom unijom.

24.12.2013.

Najava: Ministar Ivanović sa urednicima crnogorskih medija

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović domaćin je radnog doručka sa urednicima crnogorskih medija, koji će biti upriličen u srijedu, 25. decembra, u 09,00 sati u hotelu "Podgorica". Ministar Ivanović će sa urednicima razgovarati o saradnji, postignutim rezultatima u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja tokom protekle godine, kao i o planovima za 2014. godinu.

23.12.2013.

Počinje isplata staračkih naknada za decembar 2013. godine

Isplata staračkih naknada, za decembar 2013. godine, počeće danas 23. decembra. Za ovu namjenu, iz Budžeta Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, za 5071 korisnika, obezbijeđena su sredstva u iznosu od 202.840,00€ .

17.12.2013.

Saopštenje: EU dobila Zajedničku poljoprivrednu politiku za period 2014-2020.

Evropska unija usvojila je, nakon skoro trogodišnje debate, Zajedničku poljoprivrednu politiku 28 država članica za period od 2014. do 2020. Paket novih reformi agrarne politike (CAP – Common Agricultural Policy), koju je Evropski parlament izglasao 20. novembra 2013. godine, a juče u Briselu potvrdio Savjet ministara poljoprivrede i ribarstva, važan je i za Crnu Goru koja je ušla u proces aktivnih pregovora za članstvo.

16.12.2013.

Saopštenje: Ambasadori u Crnoj Gori zadovoljni postignutim u poljoprivredi

Saopštenje: Ambasadori u Crnoj Gori zadovoljni postignutim u poljoprivredi

Ambasadori u Crnoj Gori, koje je danas na radnom doručku u hotelu „Zija“ ugostio ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, iskazali su posebno zadovoljstvo postignutim rezultatima u oblasti poljoprivrede, ali i saradnjom koju imaju sa Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja.

16.12.2013.

Najava: O organskoj proizvodnji u Kučima, Kolašinu i Ulcinju

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja nastavlja da edukuje poljoprivredne proizvođače širom Crne Gore, na temu organske poljoprivrede, kako bi ih zainteresovali da krenu u proceduru za dobijanje sertifikata.

15.12.2013.

Saopštenje: Ministar Ivanović razgovarao sa korisnicima MIDAS-a

Saopštenje: Ministar Ivanović razgovarao sa korisnicima MIDAS-a

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof.dr Petar Ivanović, sa saradnicima, razgovarao je sa poljoprivrednim proizvođačima, uspješnim korisnicima MIDAS projekta, kojima je bespovratna podrška u iznosu od 50 odsto uložene investicije omogućila da počnu biznis u poljoprivredi, unaprijede postojeću proizvodnju i podignu nivo konkurentnosti.

14.12.2013.

Saopštenje: Održana konferencija za medije ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića

Redovna konferencija za medije ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića održana je danas. Materijal možete pogledati ovdje..

14.12.2013.

Najava: Radni doručak Ministra Ivanovića sa Ambasadorima

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović domaćin je godišnjeg radnog doručka sa Ambasadorima u Crnoj Gori, koji će biti upriličen u ponedeljak, 16. decembra, u 11,00 sati u Hotelu "Zija".

13.12.2013.

Najava: Konferencija za medije ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića

Redovna konferencija za medije ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića biće održana sjutra, 14. decembra 2013. godine. Susret sa predstavnicima medija, održaće se u 11.00 sati, u Press centru Vlade Crne Gore.