Manja slova Veća slova RSSMPRR

Kodeks dobre poljoprivredne prakse

Vijesti

09.09.2013.

Najava: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović u zvaničnoj posjeti Kini

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boraviće, od 10. do 13. septembra 2013. godine u posjeti Narodnoj Republici Kini. Posjeta se ostvaruje na poziv ministra poljoprivrede Kine Han Changfua. Dva ministra razmotriće mogućnost unaprjeđenja saradnje između dvije zemlje u oblasti poljoprivrede, jačanja naučne, tehnološke, istaživačke i obrazovne saradnje u oblasti poljoprivrede i mogućnost bratimljenja dva grada iz Kine i Crne Gore.

06.09.2013.

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio u radnoj posjeti kompaniji "Vektra Jakić"

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, sa saradnicima, boravio je danas u radnoj posjeti kompaniji "Vektra Jakić". Ministar Ivanović je obišao kompaniju i razgovorao sa menadžmentom. Materijal posjete možete pogledati ovdje...

05.09.2013.

Najava: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović u radnoj posjeti kompaniji "Vektra Jakić"

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, sa saradnicima, boraviće sjutra, 06. septembra, u radnoj posjeti kompaniji "Vektra Jakić". Nakon obilaska kompanije i razgovora sa menadžmentom, planirane su izjave za medije u 13.00h, u prostorijama kompanije " Vektra Jakić".

02.09.2013.

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio u radnoj posjeti Opštini Nikšić

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, sa saradnicima, boravio je u radnoj posjeti Opštini Nikšić. Ministar Ivanović otvorio vodovod Šume, razgovarao sa rukovodstvom Opštine i poljoprivrednim proizvođačima te lokalne zajednice. Materijal radne posjete možete pogledati ovdje...

01.09.2013.

Najava: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović u radnoj posjeti Opštini Nikšić

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, sa saradnicima, boraviće sjutra, 02. septembra, u radnoj posjeti Opštini Nikšić. Ministar Ivanović otvoriće vodovod Šume, razgovarati sa rukovodstvom Opštine i poljoprivrednim proizvođačima te lokalne zajednice.

23.08.2013.

Saopštenje: Susret Ministra Ivanovića i izvršnog direktora IOC-a Jean Lous Barjola

Saopštenje: Susret Ministra Ivanovića i izvršnog direktora IOC-a Jean Lous Barjola

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović susreo se sa izvršnim direktorom Međunarodnog savjeta za masline (International Olive Council – IOC) g-dinom Jean Lous Barjolom. Glavna tema razgovora bila je mogućnost poboljšanja saradnje u oblasti maslinarstva. Kao konkretan primjer te uzlazne linije saradnje, kako je naveo Ministar Ivanović, su i stipendije koje je IOC odobrio predstavnicima iz Crne Gore...

22.08.2013.

Počinje isplata staračkih naknada za avgust 2013. godine

Isplata staračkih naknada za avgust 2013. godine, počeće danas, 22. avgusta. Za ovu namjenu, iz Budžeta Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, za 5055 korisnika, obezbijeđena su sredstva u iznosu od 202.200,00 €.

21.08.2013.

Saopštenje: Susret Ivanović ­‐ Sikorska

Saopštenje: Susret Ivanović ­‐ Sikorska

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof.dr Petar Ivanović, susreo se danas sa ambasadorom Republike Poljske, Grazynom Sikorskom...

16.08.2013.

Saopštenje: Q-groznice kod ovaca, koza i goveda u Opštini Bijelo Polje

U vezi sa pojavom Q groznice kod prijemčivih životinja, koja je dijagnostikovana početkom ove godine, na teritoriji Opštine Bijelo Polje i Opštine Žabljak, Veterinarska uprava Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, zajedno sa veterinarskom inspekcijom Uprave za inspekcijske poslove, a u saradnji sa terenskom veterinarskom službom u Bijelom Polju i Specijalističkom veterinarskom laboratorijom, nastavlja sa preduzimanjem svih mjera u cilju blagovremenog otkrivanja eventualnih novih slučajeva oboljenja, kao i na spriječavanju, suzbijanju i iskorjenjivanju ove bolesti.

07.08.2013.

Počinje isplata staračkih naknada za jul 2013. godine

Isplata staračkih naknada za jul 2013. godine, počeće sjutra, 08. avgusta. Za ovu namjenu, iz Budžeta Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, za 5081 korisnika, obezbijeđena su sredstva u iznosu od 203.240,00 €.