Manja slova Veća slova RSSMPRR

Kodeks dobre poljoprivredne prakse

Vijesti

04.07.2013.

Najava: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović u radnoj posjeti Opštini Danilovgrad

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boraviće u petak, 05. jula, u radnoj posjeti Opštini Danilovgrad. Tom prilikom, Ministar Ivanović, sa saradnicima, razgovaraće sa rukovodstvom Opštine Danilovgrad i poljoprivrednim proizvođačima te lokalne zajednice.

04.07.2013.

JAVNI POZIV za dodjelu podrške za diverzifikaciju ekonomskih aktivnosti u ruralnim sredinama za 2013. godinu

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u skladu sa Agrobudžetom za 2013. godinu i budžetskom linijom 2.3.1, objavljuje Javni poziv za dodjelu podrške za diverzifikaciju ekonomskih aktivnosti u ruralnim sredinama za 2013. godinu.

03.07.2013.

Počinje isplata staračkih naknada za jun 2013. godine

Isplata staračkih naknada za jun 2013. godine, počeće danas, 03. jula. Za ovu namjenu, iz Budžeta Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, za 5059 korisnika, obezbijeđena su sredstva u iznosu od 203.800,00 €

01.07.2013.

Saopštenje: Nastavljena opsežna akcija kontrole ribolovnih aktivnosti

Ministartsvo poljoprivrede i ruralnog razvoja u saradnji sa Inspekcijom za morsko ribarstvo, Veterinarskom inspekcijom i Graničnom plovnom policijom, iniciralo je i sprovelo akciju kontrole ribolovnih aktivnosti na moru, kopnu, restoranima, marketima i ostalim objektima.

28.06.2013.

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio u radnoj posjeti Prijestonici Cetinje

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, sa saradnicima, boravio je u radnoj posjeti Prijestonici Cetinje. Tom prilikom, Ministar Ivanović otvorio je vodovod Dubovik, razgovarao sa rukovodstvom Prijestonice i poljoprivrednim proizvođačima te lokalne zajednice. Materijal radne posjete možete pogledati ovdje...

27.06.2013.

Saopštenje: Susret Ivanović - Sijart

Saopštenje: Susret Ivanović - Sijart

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, susreo se danas sa državnim sekretarom za vanjske poslove i spoljne ekonomske odnose pri Kabinetu predsjednika Vlade Republike Mađarske Petera Sijarta, koji boravi u službenoj posjeti Crnoj Gori.

27.06.2013.

Najava: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović u radnoj posjeti Prijestonici Cetinje

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, sa sardnicima, boraviće sjutra, 28. juna, u radnoj posjeti Prijestonici Cetinje. Ministar Ivanović otvoriće vodovod Dubovik, razgovarati sa rukovodstvom Prijestonice i poljoprivrednim proizvođačima te lokalne zajednice. Posjeta ministra Ivanovića Cetinju cijelim tokom je otvorena za medije.

26.06.2013.

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoj prof. dr Petar Ivanović boravio u radnoj posjeti Gradskoj opštini Golubovci

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio je u radnoj posjeti Gradskoj opštini Golubovci. Tom prilikom, ministar Ivanović, sa saradnicima, razgovarao je sa rukovodstvom Gradske opštine Golubovci i poljoprivrednim proizvođačima sa tog područja.

26.06.2013.

Saopštenje: Počela četvrta kampanja oralne vakcinacije lisica protiv bjesnila

U toku je četvrta kampanja oralne vakcinacije lisica i divljih mesojeda protiv bjesnila, u okviru projekta iskorenjivanja te bolesti, koju sprovodi Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja i Veterinarska uprava Crne Gore.

25.06.2013.

Najava: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoj prof. dr Petar Ivanović u radnoj posjeti Gradskoj opštini Golubovci

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boraviće u srijedu, 26. juna, u radnoj posjeti Gradskoj opštini Golubovci. Tom prilikom, ministar Ivanović, sa saradnicima, razgovaraće sa rukovodstvom Gradske opštine Golubovci i tamošnjim poljoprivrednim proizvođačima. Posjeta ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića je otvorena za medije.