Manja slova Veća slova RSS



MPRR

Kodeks dobre poljoprivredne prakse

Vijesti

06.06.2013.

U Briselu predstavljeni propisi u oblasti ribarstva

U Briselu predstavljeni propisi u oblasti ribarstva U Briselu je danas završen dvodnevni sastanak bilateralnog analitičkog skrininga za 13. poglavlje, na kojem su članovi radne grupe predstavili crnogorsko zakonodavstvo u oblasti ribarstva.

06.06.2013.

Drugi dan posjete Ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića Republici Francuskoj

Drugi dan posjete Ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića Republici Francuskoj

Tokom drugog dana radne posjete Francuskoj, ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović susreo se sa gospodinom Frederikom Gedar Delae, vršiocem dužnosti generalnog direktora France Agrimer i gospođom Elizabet Mersije, direktoricom Agencije za razvoj i promociju organske poljoprivrede Francuske.

05.06.2013.

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović u zvaničnoj posjeti Francuskoj na poziv Stefana Le Fola ministra poljoprivrede, ishrane i šumarstva Republike Francuske

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović u zvaničnoj posjeti Francuskoj na poziv Stefana Le Fola ministra poljoprivrede, ishrane i šumarstva Republike Francuske

Ministar poljoprivrede prof. dr Petar Ivanović i ministar poljoprivrede, ishrane i šumarstva Republike Francuske Stefan Le Fol potpisali su u u Parizu Sporazum o saradnji dva ministarstva, koji predstvalja prvi korak ka dugoročnoj i strateški usmjerenoj saradnji Crne Gore i Republike Francuske

04.06.2013.

Vukota Stanišić: Odgovor na pismo Ratka Vujoševića

U namjeri da javnost bude objektivno informisana, koristim se prilikom da odgovorim na nekoliko komentara gospodina Ratka Vujoševića.

03.06.2013.

Najava: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović u zvaničnoj posjeti Francuskoj

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović sa saradnicima boraviće, od 4. do 6. juna 2013. godine u posjeti Republici Francuskoj. Posjeta se ostvaruje na poziv ministra poljoprivrede, ishrane i šumarstva Republike Francuske Stefana Le Folla, sa kojim će ministar Ivanović potpisati Sporazum o saradnji između dva Ministarstva. Sporazum definiše bližu saradnju između dva ministarstava, podršku u vođenju pregovora o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji, razmjenu iskustava u procesu razvoja poljoprivrede i pomoć u procesu razvoja ovog sektora u Crnoj Gori.

03.06.2013.

Najava: Završna radionica povodom izrade nacrta Nacionalne šumarske strategije

Najava: Završna radionica povodom izrade nacrta Nacionalne šumarske strategije

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja i Uprava za šume u saradnji sa projektom „Razvoj šumarstva u Crnoj Gori“– FODEMO, projektom kojeg finansira Vlada Velikog Vojvodstva Luksemburga, organizuje radionice povodom izrade nacrta Strategije sa planom razvoja šuma i šumarstva (Nacionalne šumarske strategije).

31.05.2013.

Najava: Javna rasprava povodom Nacrta plana razvoja šuma za Opštinu Mojkovac

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja i Uprava za šume, u saradnji sa projektom „Razvoj šumarstva u Crnoj Gori“– FODEMO, kojeg finansiraju Vlada Velikog Vojvodstva Luksemburga i Vlada Crne Gore, organizuje javnu raspravu povodom izrade Nacrta plana razvoja šuma za Opštinu Mojkovac.

30.05.2013.

Saopštenje: Održan sastanak država Ugovornica Drimskog Memoranduma o razumijevanju o upravljanju proširenim basenom rijeke Drim

Sastanak država Ugovornica Drimskog Memoranduma o razumijevanju o upravljanju proširenim basenom rijeke Drima održan je u Tirani. Otvarajući sastanak ministar za životnu sredinu, šumarstvo i vodoprivrede Republike Albanije Fatmir Mediju, izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim radom na implementaciji Drimske deklaracije i osvrnuo se na dosadašnje aktivnosti preduzete u cilju održivog upravljanja vodnim resursima Skadarskog basena. Takođe, posebno dobrom, okarakterisao je saradnju Albanije i Crne Gore u dosadašnjem sprovođenju hitnih mjera na regulaciji vodotoka Drima i Bojane.

29.05.2013.

Brifing za medije pomoćnika ministra za poljoprivredu Danijele Stolice

Pomoćnik ministra za poljoprivredu Danijela Stolica sa saradnicima, održala je u srijedu 29. maja 2013. godine, brifing za predstavnike medija. Materijal sa brifinga možete preuzeti ovdje...

28.05.2013.

Najava: Brifing za medije pomoćnika ministra za poljoprivredu Danijele Stolice

Pomoćnik ministra za poljoprivredu Danijela Stolica sa saradnicima, održaće u srijedu 29. maja 2013. godine, brifing za predstavnike medija.