Manja slova Veća slova RSSVijesti

27.08.2014.

Najava: Ministar Ivanović u radnoj posjeti Šavniku i Žabljaku

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof.dr Petar Ivanović boraviće sjutra, 28. avgusta, u radnoj posjeti opštinama Šavnik i Žabljak. Ministar će u Šavniku razgovarati sa predsjednikom Opštine, zatim sa stočarima sa tog područja i obići će izvođače radova na izgradnji vodovoda Gornja Bukovica. Na Žabljaku je planirano otvaranje vodovoda Pitomine i razgovor sa predsjednikom Opštine o razvojnim poljoprivrednim potencijalima.

27.08.2014.

Sapštenje: Sajam namještaja u Podgorici kao podsticaj za finalizaciju prerade drveta u Crnoj Gori

Sapštenje: Sajam namještaja u Podgorici kao podsticaj za finalizaciju prerade drveta u Crnoj Gori

Sajam namještaja koji će se održati u Delta City Centru u Podgorici, od 17. do 21. septembra, predstavlja šansu da crnogorske kompanije iz oblasti drvne industrije sagledaju potrebe tog segmenta tržišta i svoje mogućnosti za razvoj finalne prerade drveta, saopšteno je danas na konferenciji za novinare održanoj u Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja.

26.08.2014.

Najava: Konferencija za novinare povodom održavanja Sajma namještaja u Podgorici

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja pokrovitelj je Sajma namještaja koji će se održati od 17. do 21. septembra u garaži Delta City centra u Podgorici. Sa ciljem da ukaže na potencijale u oblasti šumarstva i značaj razvoja drvoprerađivačke industrije, predstavnici Sajma i Ministarstva održaće sjutra, 27. avgusta, konferenciju za novinare.

26.08.2014.

Reagovanje ministra Ivanovića na odgovor Redakcije DN "Dan", naslovljen "Saznali iz pouzdanih izvora"

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof.dr Petar Ivanović, reagujući na Odgovor redakcije "Dan"-a, u kome se ističe da su "saznali iz pouzdanih izvora" da je kompanija Plantaže plaćala Ministru za grožđe iz privatnog vinograda, ponovo je pozvao taj dnevni list da tvrdnju i dokaže. Ministar je pozvao "Dan" da uvaženim čitaocima razotkrije misteriju: kako je to kompanija "13.jul Plantaže" plaćala grožđe nekom ko ga uopšte ne prodaje?

25.08.2014.

Reagovanje ministra Ivanovića povodom informacije objavljene u DN Dan, naslovljene "Ivanoviću plaćali grožđe i po dva eura"

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof.dr Petar Ivanović demantovao je "nezvanično" pisanje "Dan"-a, da mu je kompanija "13 jul Plantaže" plaćala za grožđe iz privatnog vinograda. Ministar je zvanično saopštio da "NE PRODAJE GROŽĐE"

25.08.2014.

Sapštenje: Za crnogorske pčelare značajna iskustva sa studijske posjete Bavarskoj

Sapštenje: Za crnogorske pčelare značajna iskustva sa studijske posjete Bavarskoj

Pčelarstvo zasnovano na naučnim istraživanjima, u cilju dobijanja visokog prinosa kvalitetnog meda, a sve više radi zdravlja pčela i održavanja brojnosti pčelinjih društava zaslužnih za oprašivanje biljaka, ključni su ciljevi razvoja ovog sektora u zemljama Evropske unije. Na koji način se to sprovodi u praksi, imali su priliku da vide i crnogorski pčelari prilikom posjete Bavarskoj.

23.08.2014.

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja u radnoj posjeti opštini Petnjica

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja u radnoj posjeti opštini Petnjica

Pomoćnici ministra za ruralni razvoj i vodoprivredu Darko Konjević i Velizar Vojinović boravili su danas u radnoj posjeti opštini Petnjica gdje su razgovarali sa poljoprivrednim proizvođačima tog kraja. Zajedno sa predsjednikom te opštine Samirom Agovićem i njegovim saradnicima obišli su i lokaciju u MZ Javorova, na kojoj se gradi vodovod vrijedan 400.000 eura.

19.08.2014.

Ministar poljoprivrede u radnoj posjeti opštini Kotor

Ministar poljoprivrede u radnoj posjeti opštini Kotor

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof.dr Petar Ivanović boravio je danas u radnoj posjeti opštini Kotor i zajedno sa gradonačelnikom Kotora Majom Ćatović razgovarao sa poljoprivrednim proizvođačima toga kraja i otvorio kaptažu u mjesnoj zajednici Zagora.

18.08.2014.

Najava: Ministar Ivanović u radnoj posjeti opštini Kotor

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof.dr Petar Ivanović, sa saradnicima, boraviće sjutra u radnoj posjeti opštini Kotor. Tom prilikom, Ministar će obići istražnu bušotinu, u mjesnoj zajednici Zagorak, selo Savina glavica u 11,00h.

18.08.2014.

Ministar poljoprivrede u radnoj posjeti Rvašima i Bobiji

Ministar poljoprivrede u radnoj posjeti Rvašima i Bobiji

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović obišao je danas Bobiju i Rvaše, bezvodna sela Cetinjske opštine, otvorio prvu fazu vodovoda Rvaši i obišao radove na izgradnji novih vodovoda.