Manja slova Veća slova RSSMPRR

Kodeks dobre poljoprivredne prakse

Vijesti

25.10.2013.

Počinje isplata staračkih naknada za oktobar 2013. godine

Isplata staračkih naknada, za oktobar 2013. godine, počeće danas 25. oktobra. Za ovu namjenu, iz Budžeta Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, za 5110 korisnika, obezbijeđena su sredstva u iznosu od 204.400,00€ .

25.10.2013.

Najava: Poljoprivredna manifestacija "Polimlje 2013" u Beranama

Pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, a u organizaciji Službe za selekciju stoke (Regionalni centri Berane i Bijelo Polje), održaće se Sedma regionalna izložba priplodne stoke "POLIMLJE 2013", za odgajivače priplodnih krava, ovaca i koza sa područja koja gravitiraju opštinama: Berane, Bijelo Polje, Rožaje, Andrijevica, Plav, Mojkovac i Kolašin.

25.10.2013.

Najava: “Dani poljoprivrednih proizvoda i domaće radinosti 2013” u Petnjici

Pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, a u organizaciji Udruženja “Vrijedne ruke” Bihor, Udruženja “Bihor”, Ekološkog društva “Popca” i Grupe PP “Bravo” Petnjica održaće se dvanaesti tradicionalni regionalni sajam u Petnjici, pod nazivom “Dani poljoprivrednih proizvoda i domaće radinosti 2013”.

24.10.2013.

Saopštenje: Ministar Ivanović otvorio manifestaciju "Dani Poljske u Crnoj Gori"

Saopštenje: Ministar Ivanović otvorio manifestaciju "Dani Poljske u Crnoj Gori"

Na otvaranju manifestacije "Dani Poljske u Crnoj Gori" uvodno izlaganje imali su ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, Ambasador Republike Poljske Grazina Sikorska (Grazyna Sikorska), pomoćnik ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja Poljske Zofija Šalčik (Zofia Szalczyk), zamjenik Direktora odjeljenja Evropske unije i međunarodne saradnje MPiRS Poljske Monika Tiska (Monika Tyska).

23.10.2013.

Najava: Bliskom saradnjom na „Danima Poljske u Crnoj Gori“ do standarda Evropske unije

Ambasada Republike Poljske u Crnoj Gori orgnizuje Dane Poljske u Crnoj Gori, od 24 do 27. oktobra 2013. godine. Na otvaranju manifestacije uvodno izlaganje imaće ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, i pomoćnik ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja Poljske Zofija Šalčik (Zofia Szalczyk).

23.10.2013.

Saopštenje: Ministar Ivanović - Pokrenuta glavna linija proizvodnje u kompaniji "Vektra Jakić"

Saopštenje: Ministar Ivanović  -  Pokrenuta glavna linija proizvodnje u kompaniji      "Vektra Jakić"

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio je danas, 23.10.2013. godine, u radnoj posjeti kompaniji " Vekra Jakić". Materijal sa radne posjete kompaniji " Vektra Jakić" možete pogledati ovdje...

23.10.2013.

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio u radnoj posjeti Nikšiću

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio u radnoj posjeti Nikšiću

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović i Ambasador NR Kine u Crnoj Gori, NJ.E. Ži Žaolin (Zhi Zhaolin) boravili su danas u radnoj posjeti Opštini Nikšić. Tom prilikom sastali su se sa predsjednikom Opštine Veselinom Grbovićem, posjetili mjesnu zajednicu Krstac i obišli vještačke akumulacije izgrađene iz sredstava donacije Ambasade NR Kine u Crnoj Gori. Riječ je o prvoj vještačkoj akumulaciji koju realizuje Ministarstvo poljoprivrede u saradnji sa lokalnom samoupravom Nikšić. Materijal posjete možete pogledati ovdje..

22.10.2013.

Najava: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović u radnoj posjeti Nikšiću

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović i Ambasador NR Kine u Crnoj Gori, NJ.E. Ži Žaolin (Zhi Zhaolin) boraviće sjutra, 23. oktobra u radnoj posjeti Opštini Nikšić.

22.10.2013.

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović na sjednici Socijalnog savjeta

Peta sjednica Socijalnog savjeta održana je u ponedjeljak, 21. oktobra u 11:00 sati. Materijal sa sjednice Socijalnog savjeta možete pogledati ovdje...

17.10.2013.

Javni poziv nevladnim organizacijama za predlaganje jednog predstavnika/ce za člana/cu radne grupe za izradu Nacrta zakona o izmjenama i dopunama zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju

Na osnovu čl.8 i 9 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija („Službeni list CG”, broj 7/12), Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja upućuje Javni poziv nevladnim organizacijama za predlaganje jednog predstavnika/ce za člana/cu radne grupe za izradu Nacrta zakona o izmjenama i dopunama zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju.