Manja slova Veća slova RSSMPRR

Kodeks dobre poljoprivredne prakse

Vijesti

17.09.2013.

Najava: Konferencija za medije ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića

Redovna konferencija za medije ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića, biće održana sjutra, 18. septembra 2013. godine.

17.09.2013.

Saopštenje: Povlačenje iz prometa “Eva” sardine sa bijelom lukom i peršunom

Odmah po dobijanju saznanja da konzerva “Eva” sardine sa bijelom lukom i peršunom, pakovanje od 115 grama, serija 09072013, upotrebljivo do 9. jula 2017. godine, zbog fizičkih oštećenja limenki predstavlja rizik po zdravlje ljudi, zbog mogućnosti brzog kvara i štetnog uticaja na zdravlje potrošača, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja je izdalo nalog “Podravki” d.o.o, uvozniku i distributeru ovih proizvoda za Crnu Goru, da odmah, bez odlaganja, pokrene postupak povlačenja sa tržišta Crne Gore sporne serije ovog proizvoda.

10.09.2013.

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravi u zvaničnoj posjeti Kini

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravi u zvaničnoj posjeti Kini

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravi u zvaničnoj posjeti Narodnoj Republici Kini. Posjeta se ostvaruje na poziv ministra poljoprivrede Kine Han Changfua. Materijal posjete možete pogledati ovdje...

09.09.2013.

Najava: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović u zvaničnoj posjeti Kini

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boraviće, od 10. do 13. septembra 2013. godine u posjeti Narodnoj Republici Kini. Posjeta se ostvaruje na poziv ministra poljoprivrede Kine Han Changfua. Dva ministra razmotriće mogućnost unaprjeđenja saradnje između dvije zemlje u oblasti poljoprivrede, jačanja naučne, tehnološke, istaživačke i obrazovne saradnje u oblasti poljoprivrede i mogućnost bratimljenja dva grada iz Kine i Crne Gore.

06.09.2013.

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio u radnoj posjeti kompaniji "Vektra Jakić"

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, sa saradnicima, boravio je danas u radnoj posjeti kompaniji "Vektra Jakić". Ministar Ivanović je obišao kompaniju i razgovorao sa menadžmentom. Materijal posjete možete pogledati ovdje...

05.09.2013.

Najava: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović u radnoj posjeti kompaniji "Vektra Jakić"

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, sa saradnicima, boraviće sjutra, 06. septembra, u radnoj posjeti kompaniji "Vektra Jakić". Nakon obilaska kompanije i razgovora sa menadžmentom, planirane su izjave za medije u 13.00h, u prostorijama kompanije " Vektra Jakić".

02.09.2013.

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio u radnoj posjeti Opštini Nikšić

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, sa saradnicima, boravio je u radnoj posjeti Opštini Nikšić. Ministar Ivanović otvorio vodovod Šume, razgovarao sa rukovodstvom Opštine i poljoprivrednim proizvođačima te lokalne zajednice. Materijal radne posjete možete pogledati ovdje...

01.09.2013.

Najava: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović u radnoj posjeti Opštini Nikšić

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, sa saradnicima, boraviće sjutra, 02. septembra, u radnoj posjeti Opštini Nikšić. Ministar Ivanović otvoriće vodovod Šume, razgovarati sa rukovodstvom Opštine i poljoprivrednim proizvođačima te lokalne zajednice.

23.08.2013.

Saopštenje: Susret Ministra Ivanovića i izvršnog direktora IOC-a Jean Lous Barjola

Saopštenje: Susret Ministra Ivanovića i izvršnog direktora IOC-a Jean Lous Barjola

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović susreo se sa izvršnim direktorom Međunarodnog savjeta za masline (International Olive Council – IOC) g-dinom Jean Lous Barjolom. Glavna tema razgovora bila je mogućnost poboljšanja saradnje u oblasti maslinarstva. Kao konkretan primjer te uzlazne linije saradnje, kako je naveo Ministar Ivanović, su i stipendije koje je IOC odobrio predstavnicima iz Crne Gore...

22.08.2013.

Počinje isplata staračkih naknada za avgust 2013. godine

Isplata staračkih naknada za avgust 2013. godine, počeće danas, 22. avgusta. Za ovu namjenu, iz Budžeta Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, za 5055 korisnika, obezbijeđena su sredstva u iznosu od 202.200,00 €.