Manja slova Veća slova RSSMPRR

Kodeks dobre poljoprivredne prakse

Vijesti

14.01.2014.

Saopštenje: Održana godišnja konferencija Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja

Saopštenje: Održana godišnja konferencija Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja Predstavnici Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja održali su danas godišnju konferenciju za novinare, na kojoj su, osim ministra prof. dr Petra Ivanovića, učestvovali njegovi pomoćnici, direktori uprava, agencija i ostalih službi u sastavu Ministarstva. Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović govorio je o rezultatima postignutim u oblasti agrara u prethodnoj 2013. godini i najavio intenziviranje aktivnosti, kao i kampanje, koje će doprinijeti da se ostvare ciljevi planirani u ovoj godini.

13.01.2014.

Saopštenje: Krivične prijave za odstrijel srna na Goliji i požar na Kosanici

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja predalo je jutros Tužilaštvu dvije krivične prijave protiv NN lica, koje se odnose na odstrijel srna na teritoriji opštine Nikšić (Golija) i podmetanje požara u mjestu Kosanica u Pljevljima.

13.01.2014.

Najava: Godišnja konferencija za medije Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja održaće godišnju konferenciju za novinare u utorak, 14. januara 2014. godine, sa početkom u 12:00h. Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, sa saradnicima, podsjetiće tom prilikom na ključne rezultate postignute u oblasti agrara u prethodnoj godini i najaviti aktivnosti i kampanje koje će doprinijeti da se ostvare ciljevi planirani za 2014. godinu.

03.01.2014.

Broj organskih proizvođača porastao u 2013. godini

Interesovanje poljoprivrednika u Crnoj Gori za organsku proizvodnju raste posljednjih godina, o čemu svjedoči porast broja proizvođača koji su ušli u proces organske proizvodnje, kao i broja sertifikovanih proizvođača. Prema podacima Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, od 2006. godine kada je bilo 7 registrovanih organskih proizvođača, 2013. registrovano je 160 proizvođača, dok je 21 sertifikovan.

27.12.2013.

Saopštenje: Održana konferencija za novinare ministra Ivanovića

Saopštenje: Održana konferencija za novinare ministra Ivanovića

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović održao je konferenciju za novinare u petak, 27. decembra 2013. godine. Materijal možete pogledati ovdje...

26.12.2013.

Najava: Konferencija za novinare ministra Ivanovića

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović održaće konferenciju za novinare u petak, 27. decembra 2013. godine. Konferencija će se održati u Press centru Vlade Crne Gore, sa početkom u 10:00h.

26.12.2013.

Saopštenje: Susret Ivanović - Tanilir

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović i ambasador Republike Turske Mehmet Niyazi Tanilir ocijenili su, tokom današnjeg susreta, da postoji dobra saradnja između dvije zemlje i izrazili obostranu spremnost da se još više intenzivira, posebno u oblasti poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja.

25.12.2013.

Ministar Ivanović razgovarao sa predstavnikom Delegacije EU u Crnoj Gori o pripremi za IPARD

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović razgovarao je danas sa šefom Sektora za implementaciju projekata u Delegaciji Evropske unije u Crnoj Gori g/dinom Andre Lisom o dinamici korišćenja pretpristupnih sredstava opredijeljenih za bespovratnu podršku poljoprivrednim proizvođačima, kroz IPARD-like mjere.

25.12.2013.

Saopštenje: Urednici medija sa ministrom Ivanovićem

Saopštenje: Urednici medija sa ministrom Ivanovićem

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, sa saradnicima, razgovarao je danas sa urednicima iz štampanih i elektronskih medija u Crnoj Gori, koji pokrivaju teme iz oblasti poljoprivrede, o unaprjeđenju saradnje u narednom periodu, u kojem crnogorski agrar ulazi u ozbiljniju fazu pregovora sa Evropskom unijom.

24.12.2013.

Najava: Ministar Ivanović sa urednicima crnogorskih medija

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović domaćin je radnog doručka sa urednicima crnogorskih medija, koji će biti upriličen u srijedu, 25. decembra, u 09,00 sati u hotelu "Podgorica". Ministar Ivanović će sa urednicima razgovarati o saradnji, postignutim rezultatima u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja tokom protekle godine, kao i o planovima za 2014. godinu.