Manja slova Veća slova RSSVijesti

18.02.2019.

Agrobudžet predstavljen u Šavniku i Žabljaku: Podrška podizanju konkurentnosti malih gazdinastava i razvoju sjevera

Agrobudžet predstavljen u Šavniku i Žabljaku: Podrška podizanju konkurentnosti malih gazdinastava i razvoju sjevera Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja nastavilo je danas predstavljanje Agrobudžeta za 2019. godinu na terenu, posjetom opštinama na sjeveru. Sa mjerama podrške danas su upoznati poljoprivredni proizvođači sa područja Šavnika i Žabljaka. Očekivano pune opštinske sale potvrdile su veliku zainteresovanost poljoprivrednika i želju da se sa kroz neposrednu komunikaciju sa predstavnicima Ministarstva upoznaju sa mogućnostima podrške usmjerene unapređenju njihovih poljoprivrednih gazdinstava i valorizaciji razvojnih potencijala sjevera.

18.02.2019.

Poziv za predaju zahtjeva za direktna plaćanja u akvakulturi za 2019. godinu

U cilju stimulisanja maksimalnog korišćenja raspoloživih proizvodnih kapaciteta uzgajališta slatkovodne akvakulture, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja u skladu sa Agrobudžetom 2019. godine i Mjerom unapređivanja sektora slatkovodne akvakulture poziva zainteresovane uzgajivače slatkovodne ribe za predaju zahtjeva za direktna plaćanja u akvakulturi.

18.02.2019.

Javni poziv za dodjelu podrške razvoju maslinarstva za 2019. godinu

Javni poziv za dodjelu podrške razvoju maslinarstva za 2019. godinu

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavilo je danas Javni poziv za dodjelu podrške razvoju maslinarstva, kroz Agrobudžet za 2019. godinu.

17.02.2019.

Najava: Predstavljanje Agrobudžeta u ponedjeljak u Šavniku i Žabljaku

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja tokom naredne sedmice nastavlja sa prezentacijama Agrobudžeta za 2019. godinu po opštinama.

15.02.2019.

Agrobudžet predstavljen u Prijestonici: Iskoristiti mogućnosti podrške za jačanje proizvodnje i povezivanje sa turizmom

Agrobudžet predstavljen u Prijestonici: Iskoristiti mogućnosti podrške za jačanje proizvodnje i povezivanje sa turizmom

Poljoprivredni proizvođači sa područja Prijestonice imali su danas priliku da se u direktnoj komunikaciji sa predstavnicima Ministarstva upoznaju sa mogućnostima ovogodišnje podrške za unapređenje poljoprivredne proizvodnje, kroz Agrobudžet za 2019. godinu.

15.02.2019.

Javni poziv za dodjelu podrške investicijama u voćarstvu za 2019. godinu

Javni poziv za dodjelu podrške investicijama u voćarstvu za 2019. godinu

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavilo je danas javni poziv za podršku investicijama u voćarstvu, kroz koji crnogorski voćari mogu dobiti bespovratnu podršku do 50 odsto ukupne investicije za podizanje i modernizaciju voćnih zasada.

14.02.2019.

Predstavljene mjere podrške iz Agrobudžeta u Herceg Novom

Informacije o brojnim i izdašnim mjerama bespovratne podrške iz Agrobudžeta za 2019. predstavljene su danas u Herceg Novom.

14.02.2019.

Rezultati Javnog poziva za predlaganje predstavnika za člana Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2019. godinu

Na osnovu Javnog poziva koji je Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavilo 23. januara 2019. godine, za predlaganje predstavnika/ce za člana/cu Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja, obavještava se javnost da su sljedeće nevladine organizacije predložile kandidata za članstvo u Komisiji:

14.02.2019.

Rezultati Javnog poziva za predlaganje predstavnika za člana Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u oblasti zaštite dobrobiti životinja za 2019. godinu

Na osnovu Javnog poziva koji su Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove i Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavili 23. januara 2019. godine, za predlaganje predstavnika/ce za člana/cu Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u oblasti zaštite dobrobiti životinja, obavještava se javnost da su sljedeće nevladine organizacije predložile kandidata za članstvo u Komisiji:

14.02.2019.

Rezultati Javnog poziva za predlaganje predstavnika za člana Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u oblasti zaštite zdravlja bilja za 2019. godinu

Na osnovu Javnog poziva koji su Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove i Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavili 23. januara 2019. godine, za predlaganje predstavnika/ce za člana/cu Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u oblasti zaštite zdravlja bilja, obavještava se javnost da su sljedeće nevladine organizacije predložile kandidata za članstvo u Komisiji: