Manja slova Veća slova RSSMPRR

Kodeks dobre poljoprivredne prakse

Vijesti

14.12.2013.

Saopštenje: Održana konferencija za medije ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića

Redovna konferencija za medije ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića održana je danas. Materijal možete pogledati ovdje..

14.12.2013.

Najava: Radni doručak Ministra Ivanovića sa Ambasadorima

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović domaćin je godišnjeg radnog doručka sa Ambasadorima u Crnoj Gori, koji će biti upriličen u ponedeljak, 16. decembra, u 11,00 sati u Hotelu "Zija".

13.12.2013.

Najava: Konferencija za medije ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića

Redovna konferencija za medije ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića biće održana sjutra, 14. decembra 2013. godine. Susret sa predstavnicima medija, održaće se u 11.00 sati, u Press centru Vlade Crne Gore.

12.12.2013.

Najava: Radionice o organskoj proizvodnji u opštinama Danilovgrad i Mojkovac

Stručne službe Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, Služba za selekciju stoke i Savjetodavna služba u biljnoj proizvodnji, održaće u petak, 13. decembra 2013. godine, radionice na temu organske poljoprivrede, za proizvođače sa područja opština Danilovgrad i Mojkovac.

11.12.2013.

Saopštenje: Susret Ivanović - Krousti

Saopštenje: Susret Ivanović - Krousti

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović i ambasador Republike Kipar u Crnoj Gori Nafsika Krousti ocijenili su, tokom današnjeg susreta, da postoji značajan prostor za uspostavljanje i razvoj saradnje između dvije zemlje u oblasti poljoprivrede.

11.12.2013.

Saopštenje: Ozvaničen početak izgradnje punkta za graničnu kontrolu proizvoda po evropskim standardima u Luci Bar

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović ozvaničio je danas, 11. decembra 2013. godine, u Luci Bar početak izgradnje, prvog graničnog kontrolnog punkta u Crnoj Gori za izvoz mesa i prerađevina od mesa, veterinarsku i fitosanitarnu kontrolu proizvoda po evropskim standardima.

10.12.2013.

Najava: Postavljanje kamena temeljca za izgradnju objekta za veterinarsku i fitosanitarnu kontrolu u Luci Bar

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović će, zajedno sa predstavnicima Svjetske banke i predsjednikom Opštine Bar Žarkom Pavićevićem, u srijedu, 11. decembra 2013. godine u Luci Bar, postaviti kamen temeljac za izgradnju, u Crnoj Gori prvog, graničnog kontrolnog punkta za izvoz mesa i prerađevina od mesa, veterinarsku i fitosanitarnu kontrolu proizvoda po evropskim standardima.

09.12.2013.

Saopštenje: Potpisan Memorandum o saradnji između Crne Gore i Savske komisije

Saopštenje: Potpisan Memorandum o saradnji između Crne Gore i Savske komisije

Memorandum o saradnji između Međunarodne komisije za sliv rijeke Save i Crne Gore potpisali su danas, 09. decembra, pomoćnik ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore za vodoprivredu Velizar Vojinović i predsjednik Savske komisije v.d direktor Republičke direkcije za vode Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Miodrag Pješčić.

07.12.2013.

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoj prof. dr Petar Ivanović boravio u radnoj posjeti Opštini Žabljak

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio je danas u radnoj posjeti Opštini Žabljak. Tom prilikom Ministar Ivanović razgovarao je sa poljoprivrednim proizvođačima koji gravitiraju Opštini Žabljak, nakon čega se sastao sa predsjednikom Opštine Isailom Šljivančaninom. Izjavu ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića i kadrove razgovora sa proizvođačima možete pogledati ovdje.

07.12.2013.

Saopštenje: Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoj prof. dr Petar Ivanović otvorio vodovod "Borovica" u Pljevljima

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović boravio je danas, 07. decembra, u Opštini Pljevlja, gdje je otvorio vodovod "Borovica". Svečano otvaranje vodovoda upriličeno je na lokaciji Mjesne zajednice Borovica. Izjave ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića, predsjednika Opštine Pljevlja Miloja Pupovića i predsjednika vodnog odbora Mjesne zajednice Zabrđe Aleksandra Babića možete pogledati ovjde.