Manja slova Veća slova RSSVijesti

12.02.2015.

Izjava ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja Petra Ivanovića nakon sjednice Vlade Crne Gore

Izjava ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja Petra Ivanovića nakon sjednice Vlade Crne Gore Izjava ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja Petra Ivanovića nakon sjednice Vlade Crne Gore povodom utvrdjivanja Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sadnom materijalu, Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sjemenskom materijalu poljoprivrednog bilja i donošenja Programa gazdovanja šumama za 2015. godinu i Programa upotrebe sredstava za upravljanje vodnim resursima za 2015. godinu... Video

11.02.2015.

Najava: Radionice o IPARD like projektu u Pljevljima i Žabljaku

Radionice o IPARD like projektu sjutra će biti održane i za poljoprivredne proizvođače sa područja Pljevalja i Žabljaka.

11.02.2015.

Javni poziv NVO za predlaganje kandidata za člana radne grupe za izradu predloga zakona o alkoholnim pićima

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, na osnovu čl.8 i 9 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija („Sl. list CG“ br. 7/12), upućuje Javni poziv nevladinim organizacijama, koje imaju utvrđene djelatnosti i ciljeve u oblasti alkoholnih pića, za predlaganje kandidata za člana radne grupe za pripremu Predloga zakona o alkoholnim pićima.

10.02.2015.

Najava: Radionica o IPARD like projektu u Bijelom Polju i konsultacije o budućem IPARD programu

Predstavnici Direktorata za IPARD plaćanja Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja održaće sjutra radionicu o IPARD like projektu za poljoprivredne proizvođače sa područja Bijelog Polja, Mojkovca i Kolašina.

09.02.2015.

Saopštenje: U Euro-info Centru predstavljen projekat IPARD-like

Saopštenje: U Euro-info Centru predstavljen projekat IPARD-like

Sprovođenje IPARD-like projekta u Crnoj Gori važno je ne samo za dalji razvoj poljoprivrednih gazdinstava u Crnoj Gori, nego i za uspješno korišćenje budućih sredstava iz EU fondova, ali i za uvezivanje sektora koji doprinose bržem razvoju ruralnih područja, ocijenjeno je danas u Euro-info Centru u Podgorici. Aktuelni projekat IPARD-like predstavili su šef Delegacije EU u Crnoj Gori Mitja Drobnič i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof.dr Petar Ivanović.

09.02.2015.

Najava: Radionica o IPARD like projektu za poljoprivrednike iz Berana, Plava i Andrijevice

Predstavnici Direktorata za IPARD plaćanja Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja održaće sjutra radionice o IPARD like projektu za poljoprivredne proizvođače sa područja Berana, Plava i Andrijevice, u okviru drugog kruga info-kampanje.

09.02.2015.

Ministar Ivanović gostovao u emisiji „Nedjeljom o selu i poljoprivredi“ na Radiju Crne Gore

Ministar Ivanović gostovao u emisiji „Nedjeljom o selu i poljoprivredi“ na Radiju Crne Gore

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof.dr Petar Ivanović gostovao je u nedjelju 08.februara, u emisiji „Nedjeljom o selu i poljoprivredi, na Radiju Crne Gore. Povod za gostovanje bio je tek usvojeni Agrobužet za 2015. godinu i pojašnjenje mjera podrške koju će poljoprivrednici imati na raspolaganju ove godine.

06.02.2015.

Nova kampanja za informisanje poljoprivrednih proizvođača o mogućnostima konkurisanja za IPARD like projekat

Predstavnici Direktorata za IPARD plaćanje Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja od utorka kreću u novu info-kampanju za IPARD like projekat. Obićiće više crnogorskih opština, i razgovarati sa zainteresovanim poljoprivrednim proizvođačima o detaljima apliciranja na poziv i ostvarivanja bespovratne podrške u iznosu od 50 odsto investicija u porodična gazdinstva.

05.02.2015.

Izjava ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića nakon sjednice Vlade Crne Gore

Izjava ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića nakon sjednice Vlade Crne Gore

Izjava ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petra Ivanovića nakon sjednice Vlade Crne Gore povodom donošenja Uredbe o uslovima, načinu i dinamici sprovođenja mjera agrarne politike za 2015. godinu – AGROBUDŽET i Programa podsticanja projekata u vodoprivredi za 2015. godinu... Video

03.02.2015.

Javni poziv za učešće na javnom nadmetanju za davanje u zakup nepokretnosti u državnoj svojini u K.O. Vranj, Glavni grad Podgorica

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, objavljuje Javni poziv za učešće na javnom nadmetanju za davanje u zakup nepokretnosti u državnoj svojini u K.O. Vranj, Glavni grad Podgorica. Ovim Javnim pozivom uređuju se uslovi, kriterijumi i način prijavljivanja za korišćenje predmetnih nepokretnosti.