Мања слова Већа слова РССЗакон о слободи вјероисповијести

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Вијести

13.12.2019.

Најава - Трећи црногорски шумарски форум на тему „Реформа система управљања шумама“

У организацији Министарства пољопривреде и руралног развоја, у понедјељак, 16. децембра, у Подгорици ће се одржати Трећи црногорски шумарски форум.

12.12.2019.

Потпредсједник Симовић и градоначелник Вуковић на терену: Почиње изградња водовода за цијелу Љешанску нахију

Потпредсједник Симовић и градоначелник Вуковић на терену: Почиње изградња водовода за цијелу Љешанску нахију

Потпредсједник Владе и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић и градоначелник Главног града Подгорице др Иван Вуковић обиљежили су данас почетак изградње водоводног система Калуђерово око - Каменица, којим ће се ријешити питање водоснабдијевања за око 1.000 домаћинстава на цијелокупном подручју доње Љешанске нахије и горње Љешанске нахије. Такође, отворен је реконструисани водовод за села Бигор и Брежине...

11.12.2019.

Најава: Потпредсједник Симовић и градоначелник Вуковић у Љешанској нахији

Потпредсједник Владе и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић и градоначелник Главног града Подгорице Иван Вуковић, у четвртак, 12. децембра, обићи ће радове на водоводном систему Љешанске нахије.

10.12.2019.

Нови ИПА пројекат за унапређење узгоја шкољки у Боки Которској

Нови ИПА пројекат за унапређење узгоја шкољки у Боки Которској

Универзитет Црне Горе – Институт за биологију мора и Министарство пољопривреде и руралног развоја током наредне три године реализоваће нови пројекат који треба да допринесе значајном унапређењу конкуретности сектора марикултуре у Боки Которској.

09.12.2019.

Најава: Конференција за медије поводом почетка реализације пројекта „Фоод4Хеалтх“

У организацији Министарства пољопривреде и руралног развоја и Универзитета Црне Горе (Института за биологију мора), у уторак, 10. децембра, у Подгорици, одржаће се конференција за медије поводом почетка реализације пројекта Одрживи и иновативни ланац вриједности Агро хране и рибарства за прекогранично тржиште малих и средњих подузећа - Фоод4Хеалтх“.

06.12.2019.

Јавни позив за давање у закуп непокретности на територији Општине Никшић

На основу члана 29, 39 и 40 Закона о државној имовини ("Службени лист ЦГ", број 21/09 и 40/11), члана 5 Уредбе о продаји и давању у закуп ствари у државној имовини („Службени лист ЦГ“, број 44/10), и закључка Владе Црне Горе број 07-6016 од 31.10.2019. године, Министарство пољоприведе и руралног развоја објављује

04.12.2019.

Најава: Радионица о заштити производа и органској производњи у Улцињу

Министарство пољопривреде и руралног развоја наставља са организовањем радионица за пољопривредне произвођаче и прерађиваче по општинама, на тему унапређења квалитета и уопште могућности које нуди политика квалитета.

02.12.2019.

Нови ЕУ ИПА пројекат у водопривреди: Црна Гора ће добити прве планове управљања ризицима од поплава

Нови ЕУ ИПА пројекат у водопривреди: Црна Гора ће добити прве планове управљања ризицима од поплава

Министарство пољопривреде и руралног развоја обезбиједило је из ЕУ ИПА фондова значајна средства за реализацију новог пројекта у области водопривреде кроз који ће Црна Гора, између осталог, добити прве планове управљања ризицима од поплава.

01.12.2019.

Најава: Представљање новог ИПА пројекта у области управљања водама

Министарство пољопривреде и руралног развоја обезбиједило је из ЕУ ИПА фондова средства за реализацију новог пројекта у области водопривреде.