Мања слова Већа слова РССМој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

МПРР

Кодекс добре пољопривредне праксе

Вијести

19.08.2014.

Министар пољопривреде у радној посјети општини Котор

Министар пољопривреде у радној посјети општини Котор Министар пољопривреде и руралног развоја проф.др Петар Ивановић боравио је данас у радној посјети општини Котор и заједно са градоначелником Котора Мајом Ћатовић разговарао са пољопривредним произвођачима тога краја и отворио каптажу у мјесној заједници Загора.

18.08.2014.

Најава: Министар Ивановић у радној посјети општини Котор

Министар пољопривреде и руралног развоја проф.др Петар Ивановић, са сарадницима, боравиће сјутра у радној посјети општини Котор. Том приликом, Министар ће обићи истражну бушотину, у мјесној заједници Загорак, село Савина главица у 11,00х.

18.08.2014.

Министар пољопривреде у радној посјети Рвашима и Бобији

Министар пољопривреде у радној посјети Рвашима и Бобији

Министар пољопривреде и руралног развоја проф. др Петар Ивановић обишао је данас Бобију и Рваше, безводна села Цетињске општине, отворио прву фазу водовода Рваши и обишао радове на изградњи нових водовода.

18.08.2014.

Саопштење: Пчелари из Црне Горе отпутовали у студијску посјету Баварској

Аутобус са групом од око 50 црногорских пчелара данас је кренуо за Њемачку. Пчелари, чланови Савеза пчеларских организација Црне Горе, заједно са представницима Министарства пољопривреде и руралног развоја, боравиће неколико дана у студијској посјети Баварској. Планирана је посјета државном Институту за мед те њемачке покрајине, произвођачима меда и пчеларске опреме, као и предузећима за трговину медом и пчелињим производима.

14.08.2014.

У Даниловграду постављен камен темељац Куће меда

У Даниловграду постављен камен темељац Куће меда

Министар пољопривреде и руралног развоја проф. др Петар Ивановић поставио је данас у селу Грбе, општина Даниловград, камен темељац "Куће меда". "Кућа меда" омогућиће црногорским пчеларима даље унапрјеђење производње меда и пчелињих производа, створити услове за откуп, јединствено паковање и брендирање црногорског меда. Реализација једног од најзначајнијих пројеката Министарства пољопривреде, на организован начин окупиће, за сада, 2.300 породица које се у Црној Гори баве производњом меда.

14.08.2014.

Јавни конкурс за израду идејног рјешења визуелног идентитета пројекта “Кућа меда”

Министарство пољопривреде и руралног развоја позива заинтересоване агенције, дизајнере, појединце или групе аутора, да доставе понуду за израду идејног рјешења визуелног идентитета за пројекат “Кућа меда”, које укључује: логотип, етикету и амбалажу. Циљ конкурса је да пројекат “Кућа меда” добије јединствен визуелни идентитет и допринесе препознатљивости црногорског меда, који као висококвалитетни производ, заслужује јединствену, препознатљиву амбалажу и добро дизајниран визуелни идентитет који ће производу обезбиједити додату вриједност и неопходну препознатљивост.

13.08.2014.

Најава: Министар Ивановић у Даниловграду поставља камен темељац за Кућу меда

Министар пољопривреде и руралног развоја проф. др Петар Ивановић озваничиће сјутра, 14. августа, у 11,00х, почетак радова на изградњи Куће меда, на локацији Грбе у општини Даниловград.

13.08.2014.

Саопштење: Почела исплата старачких накнада за август

Исплата старачких накнада за август 2014. године почеће 14. августа. За ову намјену из буџета Министарства пољопривреде и руралног развоја обезбијеђена су средства у износу 195.320,00€, за 4.883 корисника.

12.08.2014.

Саопштење: Министар Ивановић обишао село Копиље у Пиперима, гдје је пустио у рад бистијерну

Саопштење: Министар Ивановић обишао село Копиље у Пиперима, гдје је пустио у рад бистијерну

Министар пољопривреде и руралног развоја проф.др Петар Ивановић, са сарадницима, посјетио је данас Пипере, гдје је у селу Копиље свечано пустио у рад реконструисану бистијерну. Бистијерна која је направљена давне 1954. године, након чега се кратко користила, реконструисана је ове године, уз подршку Министарства пољопривреде, општине и мјештана. Стављањем у функцију овог објекта, ријешен је проблем водоснабдијевања мјештана Копиља, и створени предуслови за развој пољопривреде и повратак људи овом селу.

11.08.2014.

Најава: Министар Ивановић пустиће у рад реконструисану бистијерну у селу Копиље

Министар пољопривреде и руралног развоја проф.др Петар Ивановић, са сарадницима, обићиће сјутра село Копиље које се налази у општини Подгорица, гдје ће, у 11,00х, присуствовати свечаној предаји реконструисане бистијерне становницима овог села.