Manja slova Veća slova RSS
>

Prijave za konkurs za stipendije do 30. marta Ministarstvo poljoprivrede i Međunarodni savjet za maslinu (IOC) nastavljaju sa podrškom usavršavanju kadrova

Datum objave: 09.03.2020 17:09 | Autor: MPRR

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u saradnji sa Međunarodnim savjetom za maslinu (International Olive Council) IOC, iz Španije, objavljuje Konkurs za:

Stipendiranje četvoromjesečnog kursa za ocjenu maslinovog ulja

Cilj podrške je usavršavanje kadrova u oblasti maslinarstva i tehnologije prerade maslinovog ulja, podstcanje istraživanja, kako bi se omogućili kvalitetni odgovori na zahtjeve u ovoj oblasti, posebno u pogledu standarda, sprečavanja prevara na tržištu, kao i bezbjednosti hrane.

Ovo je šesti put da se, kroz saradnju Ministarstva i IOC, crnogorskim kandidatima otvara mogućnost da se usavršavaju u oblasti maslinarstva i da stečena iskustva primjenjuju u svojoj zemlji. 

Prijave sa kompletnom dokumentacijom dostavljaju se Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja do 30. marta 20120. godine do 12h, elektronskim putem na e-mail adresu: dubravka.radulovic@mpr.gov.me

Prijave je potrebno slati isključivo na gore istaknutu adresu, na koju takođe možete poslati i pitanja u vezi ovog konkursa.

Kompletan tekst konkursa i aplikacioni formular možete preuzeti ovdje: