Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Најава: Конференција за медије поводом представљања резултата у борби против нелегалног риболова

Датум објаве: 26.07.2019 10:05 | Аутор: МПРР

Испис Штампај страницу


Министарство пољопривреде и руралног развоја, у суботу, 27. јула, у Котору, одржаће Конференцију за медије поводом представљања резултата постигнутих у борби против нелегалног риболова.

 

Подсјећамо да је као одговор у суочавању са дугогодишњим проблемима везаним за нелегални риболов и излов експлозивним направама и другим недозвољеним алатима, Влада Црне Горе у мају 2017. године формирала међуресорску Радну групу у циљу ефикаснијег дјеловања надлежних институција. У саставу радне групе су представници Министарства пољопривреде, Министарства унутрашњих послова, Управе полиције, Управе поморске сигурности, Националних паркова, Института за биологију мора, Природно – математичког факултета, Агенције за заштиту животне средине, Вишег државног тужилаштва, Лучке капетаније, ЈП Морско добро, групе грађана “Стоп криволову” и невладиних организација.

 

На конференцији ће бити  представљени резултати који су постигнути у претходном двогодишњем периоду на сузбијању нелегалног риболова.

 

На конференцији ће се обратити потпредсједник Владе и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић, а представници Радне групе ће презентирати остварене резултате.

 

Конференција за медије биће одржана у Институту за биологију мора у Котору, са почетком у 13,00х.

 

Позивамо представнике медија да присуствују догађају.

 

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја