Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Најава: Представљање Агробуџета у понедјељак у Шавнику и Жабљаку

Датум објаве: 17.02.2019 18:06 | Аутор: МПРР

Испис Штампај страницу


Министарство пољопривреде и руралног развоја током наредне седмице наставља са презентацијама Агробуџета за 2019. годину по општинама.

У понедјељак, 18. фебруара, пољопривредни произвођачи са подручја општина Жабљак и Шавник имаће прилику да се детаљније упознају са доступним мјерама подршке у овој години.

Презентације ће се одржати:

  • Општина Шавник
  • Општина Жабљак

Представници Министарства пољопривреде и руралног развоја и савјетодавних служби произвођаче и заинтересоване стране упознаће са мјерама подршке из Агробуџета за 2019. годину, начином и динамиком њихове реализације, а посебан акценат биће на новим мјерама и процедурама које је неопходно испунити у циљу остваривања права на подршку.

Позивамо заинтересоване произвођаче да присуствују презентацијама, а представнике медија да најављене догађаје испрате, како би информације правовремено дошле до што већег броја потенцијалних корисника подршке.

Презентације Агробуџета биће настављене: уторак у Пљевљима; сриједу у Бијелом Пољу и Беранама; четвртак у Андријевици, Плаву и Гусињу; петак у Рожајама и Петњици.

На сљедећем линку су информације о општинама и терминима одржавања презентација и у осталим општинама:

Распоред презентација по општинама

 

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја