Manja slova Veća slova RSS
>

Najava: Predstavljanje Agrobudžeta u ponedjeljak u Šavniku i Žabljaku

Datum objave: 17.02.2019 18:06 | Autor: MPRR

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja tokom naredne sedmice nastavlja sa prezentacijama Agrobudžeta za 2019. godinu po opštinama.

U ponedjeljak, 18. februara, poljoprivredni proizvođači sa područja opština Žabljak i Šavnik imaće priliku da se detaljnije upoznaju sa dostupnim mjerama podrške u ovoj godini.

Prezentacije će se održati:

  • Opština Šavnik
  • Opština Žabljak

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja i savjetodavnih službi proizvođače i zainteresovane strane upoznaće sa mjerama podrške iz Agrobudžeta za 2019. godinu, načinom i dinamikom njihove realizacije, a poseban akcenat biće na novim mjerama i procedurama koje je neophodno ispuniti u cilju ostvarivanja prava na podršku.

Pozivamo zainteresovane proizvođače da prisustvuju prezentacijama, a predstavnike medija da najavljene događaje isprate, kako bi informacije pravovremeno došle do što većeg broja potencijalnih korisnika podrške.

Prezentacije Agrobudžeta biće nastavljene: utorak u Pljevljima; srijedu u Bijelom Polju i Beranama; četvrtak u Andrijevici, Plavu i Gusinju; petak u Rožajama i Petnjici.

Na sljedećem linku su informacije o opštinama i terminima održavanja prezentacija i u ostalim opštinama:

Raspored prezentacija po opštinama

 

PR Služba Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja