Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Резултати Јавног позива за предлагање представника за члана Комисије за расподјелу средстава невладиним организацијама у области заштите добробити животиња за 2019. годину

Датум објаве: 14.02.2019 14:44 | Аутор: МПРР

Испис Штампај страницу


На основу Јавног позива који су Управа за безбједност хране, ветерину и фитосанитарне послове и Министарство пољопривреде и руралног развоја објавили 23. јануара 2019. године, за предлагање представника/це за члана/цу Комисије за расподјелу средстава невладиним организацијама у области заштите добробити животиња, обавјештава се јавност да су сљедеће невладине организације предложиле кандидата за чланство у Комисији:

Кандидат: Драган Радовић

1.            НВО Бихорски парламент, Бијело Поље

2.            НВО Агроцентар, Бијело Поље

3.            НВО Центар креативних вјештина, Беране

4.            НВО Адриатик – А, Бијело Поље

5.            НВО Сјеверна страна, Пљевља

Увидом у достављену документацију, установљено је да ниједна од горенаведених невладиних организација није доставила адекватан доказ за спроведено истраживање, рад на документима, организованим скуповима или реализованим пројектима у области заштите добробити животиња у протекле 3 године, нити адекватан доказ о искуству предложеног кандидата у наведеној области. Стога, предложени кандидат није испунио услове за чланство у Комисији, па ће за другог члана бити изабран службеник државног органа које је расписало јавни позив.

 

УПРАВА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ ХРАНЕ, ВЕТЕРИНУ И ФИТОСАНИТАРНЕ ПОСЛОВЕ

МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И РУРАЛНОГ РАЗВОЈА