Manja slova Veća slova RSS
>

Rezultati Javnog poziva za predlaganje predstavnika za člana Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u oblasti zaštite dobrobiti životinja za 2019. godinu

Datum objave: 14.02.2019 14:44 | Autor: MPRR

Ispis Štampaj stranicu


Na osnovu Javnog poziva koji su Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove i Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavili 23. januara 2019. godine, za predlaganje predstavnika/ce za člana/cu Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u oblasti zaštite dobrobiti životinja, obavještava se javnost da su sljedeće nevladine organizacije predložile kandidata za članstvo u Komisiji:

Kandidat: Dragan Radović

1.            NVO Bihorski parlament, Bijelo Polje

2.            NVO Agrocentar, Bijelo Polje

3.            NVO Centar kreativnih vještina, Berane

4.            NVO Adriatik – A, Bijelo Polje

5.            NVO Sjeverna strana, Pljevlja

Uvidom u dostavljenu dokumentaciju, ustanovljeno je da nijedna od gorenavedenih nevladinih organizacija nije dostavila adekvatan dokaz za sprovedeno istraživanje, rad na dokumentima, organizovanim skupovima ili realizovanim projektima u oblasti zaštite dobrobiti životinja u protekle 3 godine, niti adekvatan dokaz o iskustvu predloženog kandidata u navedenoj oblasti. Stoga, predloženi kandidat nije ispunio uslove za članstvo u Komisiji, pa će za drugog člana biti izabran službenik državnog organa koje je raspisalo javni poziv.

 

UPRAVA ZA BEZBJEDNOST HRANE, VETERINU I FITOSANITARNE POSLOVE

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE I RURALNOG RAZVOJA