Manja slova Veća slova RSS
>

Rezultati Javnog poziva za predlaganje predstavnika za člana Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u oblasti zaštite zdravlja bilja za 2019. godinu

Datum objave: 14.02.2019 14:39 | Autor: MPRR

Ispis Štampaj stranicu


Na osnovu Javnog poziva koji su Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove i Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavili 23. januara 2019. godine, za predlaganje predstavnika/ce za člana/cu Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u oblasti zaštite zdravlja bilja, obavještava se javnost da su sljedeće nevladine organizacije predložile kandidata za članstvo u Komisiji:

Kandidat: Boris Nedović

1.            NVO Đakomo Adriatik, Bijelo Polje

2.            NVO Centar sjevera, Bijelo Polje

3.            NVO Manifest, Bijelo Polje

4.            NVO Centar kreativnih vještina, Berane

5.            NVO Sjeverna strana, Pljevlja

6.            NVO Primorski trg, Kotor

7.            NVO Evropski omladinski centar Crne Gore, Bijelo Polje

Uvidom u dostavljenu dokumentaciju, ustanovljeno je da nijedna od gorenavedenih nevladinih organizacija nije dostavila adekvatan dokaz za sprovedeno istraživanje, rad na dokumentima, organizovanim skupovima ili realizovanim projektima u oblasti zaštite zdravlja bilja u protekle 3 godine, niti adekvatan dokaz o iskustvu predloženog kandidata u navedenoj oblasti. Stoga, predloženi kandidat nije ispunio uslove za članstvo u Komisiji, pa će za drugog člana biti izabran službenik državnog organa koje je raspisalo javni poziv.

 

UPRAVA ZA BEZBJEDNOST HRANE, VETERINU I FITOSANITARNE POSLOVE

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE I RURALNOG RAZVOJA