Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Објављен оглас за уступање рибљег фонда у риболовним водама на коришћење

Датум објаве: 17.03.2017 17:51 | Аутор: МПРР

Испис Штампај страницу


Министарство пољопривреде и руралног развоја, у складу са Законом о слатководном рибарству, и у циљу заштите и унапређења рибљег фонда и обављања спортско рекреативног риболова, данас је расписало Јавни оглас за уступање рибљег фонда у риболовним водама на коришћење, на период од 6 година.

Предмет овог јавног огласа су риболовне воде које су обухваћене административним границама 16 општина и то: Подгорица, Даниловград, Никшић, Шавник, Жабљак, Плужине, Пљевља, Бијело Поље, Беране, Петњица, Андријевица, Рожаје, Плав, Гусиње, Мојковац и Колашин.

Право учешћа на огласу имају привредна друштва, предузетници уписани у Централни регистар привредних субјеката Црне Горе (ЦРПС) за обављање дјелатности слатководног рибарства, као и спортско-риболовни клубови регистровани у складу са законом којим је уређен спорт и чланови Савеза спортско риболовних организација Црне Горе.

Јавним огласом су такође дефинисани стручни и технички услови које морају испуњавати подносиоци захтјева, дефинисана је неопходна документација коју је потребно доставити уз захтјев, висина почетне накнаде за поједине риболовне воде, као и критеријуми на основу којих ће се вршити бодовање и рангирање поднијетих захтјева.

Према условима овог јавног огласа, заинтересована привредна друштва, предузетници, односно спортско-риболовни клубови су у обавези да предају Министарству пољопривреде и руралног развоја захтјев за уступање рибљег фонда у риболовним водама са потребном документацијом у року од 30 календарских дана од дана објављивања огласа.

Додатне информације по овом Јавном позиву могу се добити путем телефона 020/482-270.

Јавни оглас за уступање рибљег фонда у риболовним водама на коришћење 2017

Образац захтјева за уступање рибљег фонда 2017


ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја