Manja slova Veća slova RSS
>

Prezentacija IPARD like 2.2 javnog poziva za podršku sjutra u Bijelom Polju i Beranama

Datum objave: 24.01.2017 17:58 | Autor: MPRR

Ispis Štampaj stranicu


Prezentacija novog javnog poziva za dodjelu bespovratne podrške preradi kroz projekat IPARD like 2.2, nakon Podgorice i Pljevalja, održaće se u srijedu, 25. januara, u Bijelom Polju i Beranama.

Predstavnici Direktorata za plaćanja Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, Uprave za bezbjednost hrane i savjetodavnih službi pojasniće potencijalnim i zainteresovanim prerađivačima i proizvođačima mogućnosti da kroz ovaj poziv dobiju podršku u iznosu od 50 odsto bespovratnih sredstava za investicije u prerađivačke pogone. Proizvođačima će biti do detalja pojašnjeni uslovi apliciranja, kriterijumi koje treba da zadovolje, kao i šta će biti prihvatljive investicije kako bi uspješno potpisali ugovor o podršci.

Za proizvođače sa područja Bijelog Polja prezentacija će se održati u opštinskoj sali, sa početkom u 11,00h. Prezentacija u Beranama održaće se, u zgradi te Opštine, sa početkom u 14,00h.

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja poziva sve potencijalne korisnike podrške sa područja Bijelog Polja i Berana da dođu na promociju projekta.

Pozivamo i predstavnike lokalnih medija da isprate ovaj događaj.

Info-kampanja se nastavlja i narednih dana u drugim opštinama, prema rasporedu info – kampanje koji se može pronaći na sajtu Ministarstva.

 

PR Služba Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja