Manja slova Veća slova RSS
>

Javni poziv nacrta zakona o sistemima kvaliteta poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda

Datum objave: 13.05.2016 11:19 | Autor: MPRR

Ispis Štampaj stranicu


Crna Gora
Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja


Broj: 320-140/16-
Podgorica, 13.05.2016. godine

Na osnovu čl. 6 i 11 stav 1 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list CG“, broj 12/12), Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja upućuje
JAVNI POZIV

zainteresovanoj javnosti (građanima, stručnim i naučnim institucijama, državnim organima, opštinama, udruženjima poljoprivrednih proizvođača, zadrugama, političkim strankama, sindikatima, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima) da se uključe u postupak pripreme
NACRTA ZAKONA O SISTEMIMA KVALITETA POLJOPRIVREDNIH I PREHRAMBENIH PROIZVODA

i dostave svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja na adresu: Podgorica, Rimski trg 46 na tel: 020/ 482 292 ili na e-mail: merisa.cekic@mpr.gov.me .

Konsultacije o pripremi Nacrta zakona će trajati 40 dana od dana objavljivanja Javnog poziva na sajtu Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.
Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja će sve prispjele inicijative, predloge, sugestije i komentare razmotriti i uzeti u obzir prilikom sačinjavanja Nacrta zakona o sistemima kvaliteta poljoprivrednih I prehrambenih proizvoda.