Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Јавни позив нацрта закона о системима квалитета пољопривредних и прехрамбених производа

Датум објаве: 13.05.2016 11:19 | Аутор: МПРР

Испис Штампај страницу


Црна Гора
Министарство пољопривреде и руралног развоја


Број: 320-140/16-
Подгорица, 13.05.2016. године

На основу чл. 6 и 11 став 1 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона („Службени лист ЦГ“, број 12/12), Министарство пољопривреде и руралног развоја упућује
ЈАВНИ ПОЗИВ

заинтересованој јавности (грађанима, стручним и научним институцијама, државним органима, општинама, удружењима пољопривредних произвођача, задругама, политичким странкама, синдикатима, невладиним организацијама, медијима и другим заинтересованим органима, организацијама, удружењима и појединцима) да се укључе у поступак припреме
НАЦРТА ЗАКОНА О СИСТЕМИМА КВАЛИТЕТА ПОЉОПРИВРЕДНИХ И ПРЕХРАМБЕНИХ ПРОИЗВОДА

и доставе своје иницијативе, предлоге, сугестије и коментаре у писаном и електронском облику Министарству пољопривреде и руралног развоја на адресу: Подгорица, Римски трг 46 на тел: 020/ 482 292 или на е-маил: мериса.цекиц@мпр.гов.ме .

Консултације о припреми Нацрта закона ће трајати 40 дана од дана објављивања Јавног позива на сајту Министарства пољопривреде и руралног развоја.
Министарство пољопривреде и руралног развоја ће све приспјеле иницијативе, предлоге, сугестије и коментаре размотрити и узети у обзир приликом сачињавања Нацрта закона о системима квалитета пољопривредних И прехрамбених производа.