Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Школске шеме

25.09.2019.

Подршка здравим прехрамбеним навикама дјеце у школама

Подршка здравим прехрамбеним навикама дјеце у школама Министарство пољопривреде и руралног развоја, како је и најавило, започеће у овој 2019/2020 школској години реализацију Програма - Шеме за школе који подразумијева бесплатну подјелу воћа, поврћа, млијека и мљечних производа дјеци у школама, са циљем побољшања прехрамбених навика и промоције здравих стилова живота код најмлађих.

25.09.2019.

ЈАВНИ ПОЗИВ за произвођаче и добављаче који су заинтересовани за учешће у Програму воће, поврће, млијеко и млијечни производи за школе, за школску 2019/20 годину

Министарство пољопривреде и руралног развоја, у складу са Агробуџетом за 2019. годину и буџетском линијом 1.4.1 – Програм интервенција на тржишту и Одлуком бр. 320-1335/19-1 од 20. септембра 2019. године, објављује Јавни позив за добављаче и произвођаче заинтересоване за учешће у Програму воће, поврће, млијеко и млијечни производи за школе. Програм интервенција на тржишту обухвата мјере које се уводе ради стабилизације тржишта и посебне програме подршке за одређене производе, какав је „Програм воће, поврће, млијеко и млијечни производи за школе“, који прије свега има за циљ стварање здравих прехрамбених навика код дјеце. Овим Јавним позивом се утврђују услови, критеријуми и начин пријављивања за коришћење подстицајних средстава.