Мања слова Већа слова РССМој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Сарадња са НВО

19.10.2016.

Листа кандидата НВО за члана радне групе за израду Нацрта Закона о морском рибарству и марикултури

На основу члана 13 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ”, број 7/12), Министарство пољопривреде и руралног развоја, објављује

27.09.2016.

Јавни позив за укључивање у поступак припреме закона

На основу члана 7 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона („Службени лист ЦГ“, бр. 12/12), Министарство пољопривреде и руралног развоја упућује

27.09.2016.

ЈАВНИ ПОЗИВ невладиним организацијама за предлагање кандидата за члана радне групе за припрему Предлога закона о морском рибарству и марикултури

Министарство пољопривреде и руралног развоја позива невладине организације, које имају утврђене дјелатности и циљеве у области морског рибарства, да предложе кандидата/кињу за члана радне групе за припрему Предлога закона о морском рибарству и марикултури.

29.06.2016.

Извјештај са јавне расправе о нацрту закона о уређењу тржишта пољопривредних производа

Министарство пољопривреде и руралног развоја је 13. маја 2016. године, у складу са Уредбом о поступку и начину спровођења Јавне расправе у припреми закона (Сл. лист ЦГ бр. 12/12), дало на јавну расправу Нацрт закона о уређењу тржишта пољопривредних производа, чији текст је објављен на интернет страници Министарства пољопривреде и руралног развоја и порталу е-управе.

28.06.2016.

Извјештај са јавне расправе о нацрту закона о системима квалитета пољопривредних и прехрамбених производа

Министарство пољопривреде и руралног развоја је 13. маја 2016. године, у складу са Уредбом о поступку и начину спровођења Јавне расправе у припреми закона (Сл. лист ЦГ бр. 12/12), дало на јавну расправу Нацрт закона о системима квалитета пољопривредних и прехрамбених производа, чији текст је објављен на интернет страници Министарства пољопривреде и руралног развоја.

16.06.2016.

Извјештај са јавне расправе о нацрту националног плана за одрживу употребу средстава за заштиту биља

Министарство пољопривреде и руралног развоја је 28. априла 2016. године у складу са Уредбом о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона („Службени лист ЦГ“, број 12/12) дало на јавну расправу Национални план за одрживу употребу средстава за заштиту биља са планом активности (2016- 2021), чији текст је објављен на интернет страници Министарства пољопривреде и руралног развоја и порталу е- управе.

08.06.2016.

Јавна расправа о Нацрту закона о уређењу тржишта пољопривредних производа у Подгорици

Јавна расправа о Нацрту закона о уређењу тржишта пољопривредних производа биће одржана у петак, 10. јуна, у Подгорици. Јавна расправа покриће све општине из ценртралне и јужне Црне Горе, а позив да се информишу и дају сугестије и предлоге упућен је пољопривредним произвођачима, представницима удружења пољопривредника, општинских пољопривредних служби, као и осталим заинтересованим странама.

07.06.2016.

О Нацрту закона о системима квалитета сјутра у Бару

Нацрт закона о системима квалитета који је припремило Министарство пољопривреде и руралног развоја биће представљен сјутра, 08. јуна, у Бару.

07.06.2016.

Јавна расправа о нацрту закона о уређењу тржишта пољопривредних производа у Бијелом Пољу

Прва јавна презентација нацрта закона о уређењу тржишта пољопривредних производа биће одржана у сриједу, 08. јуна, у Бијелом Пољу. Јавна расправа покриће све општине са сјевера, а позив да се информишу и дају сугестије и предлоге упућен је пољопривредним произвођачима, представницима удружења пољопривредника, општинских пољопривредних служби, као и осталим заинтересованим странама.