Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Јавни позив на консултације заинтересованој јавности за утврђивање приоритетних области за расподјелу средстава невладиним организацијама у 2021. години

Датум објаве: 30.03.2020 11:45 | Аутор: МПРР

Испис Штампај страницу


Министарство пољопривреде и руралног развоја, у складу са Уредбом о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Сл. лист ЦГ", бр. 41/18), објављује:

ЈАВНИ ПОЗИВ
на консултације невладиним организацијама и заинтересованој јавности поводом припреме нацрта Секторске анализе за утврђивање предлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација из државног буџета у 2021. години


Позивају се невладине организације и заинтересована јавност да коментаре, иницијативе и приједлоге за унапређење Секторске анализе пошаљу електронски на марко.лубарда@мпр.гов.ме.

Текст нацрта Секторске анализе за утврђивање предлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација из државног буџета у 2021. години, можете преузети ОВДЈЕ.

Консултације ће трајати 15 дана, од 30.03. – 14.04.2020. године.


ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја