Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Извјештај о позиву на додатне консултације заинтересованим НВО поводом нацрта Секторске анализе за утврђивање предлога приоритетних области од јавног интереса

Датум објаве: 02.07.2019 12:57 | Аутор: МПРР

Испис Штампај страницу


Министарство пољопривреде и руралног развоја, у складу са Уредбом о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Сл. лист ЦГ", бр. 41/18), је 12.03.2019. године објавило јавни позив на додатне консултације заинтересованим невладиним организацијама поводом припреме нацрта Секторске анализе за утврђивање предлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација из државног буџета у 2020. години.

 

Невладине организације и заинтересована јавност су биле позване да у периоду од 26.06.2019. до 01.07.2019. доставе иницијативе, предлоге, сугестије или коментаре на адресу: Министарство пољопривреде и руралног развоја, Римски трг бр. 46, 81000 Подгорица, или електронски на марко.лубарда@мпр.гов.ме.

 

Обавјештава се јавност да на овај јавни позив на консултације није било достављених иницијатива, предлога, сугестија или коментара.