Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Пољопривредним произвођачима из Даниловграда представљене мјере Агробуџета за 2017. годину

Пољопривредним произвођачима из Даниловграда представљене мјере Агробуџета за 2017. годину
Датум објаве: 02.02.2017 18:17 | Аутор: МПРР

Испис Штампај страницу


За пољопривредне произвођаче са подручја општине Даниловград данас је одржана презентација Агробуџета за 2017. годину.

Представници Министарства пољопривреде и руралног развоја и сарадници савјетодавних служби информисали су пољопривреднике са врстама подршке, као и инвестицијама које се подржавају, висини подршке, потребној документацији за остваривање подршке, као и начину подношења захтјева за подршку.

Посебна пажња била је посвећена новим мјерама и новинама у односу на претходну годину, које имају за циљ да додатно стимулишу развој црногорске пољопривреде.

Представљање овогодишњег Агробуџета била је прилика да се произвођачи подсјете на обавезу да се упишу у Регистар пољопривредних газдинстава, како би остварили право на подршку.

Пољопривредни произвођачи, њих 62 колико их је било присутно, изразили су заинтересованост готово за све мјере подршке. Од представника Министарства добили су одговоре на сва данас постављена питања и охрабрење да у даљој комуникацији раде заједно, како би се правовремено информисали и савјетовали и лакше и успјешније искористили средства предвиђена Агробуџетом за 2017. годину.

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја