Мања слова Већа слова РСС


 МПРР

 

   МПРР

 


Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Рибарство

10.03.2016.

Најава: О мјерама подршке разговараће са пољопривредним произвођачима из Бара и Улциња

Представници Министарства пољопривреде и руралног развоја одржаће сјутра, 11. марта, презентацију мјера подршке из Агробуџета за 2016. годину, за произвођаче са подручја општина Бар и Улцињ.

02.03.2016.

Јавни позив за додјелу подршке за побољшање конкурентности и ефикасности сектора слатководне аквакултуре за 2016. годину

Министарство пољопривреде и руралног развоја, у складу са Агробуџетом за 2016. годину и буџетском линијом Б.2 Подршка развоју сектора слатководног рибарства и слатководне аквакултуре, мјера Б-2.2.1 објављује Јавни позив за додјелу подршке за побољшање конкурентности и ефикасности сектора слатководне аквакултуре за 2016. годину.

02.03.2016.

Јавни позив за додјелу подршке за побољшање конкурентности и ефикасности сектора марикултуре за 2016. Годину

Министарство пољопривреде и руралног развоја, у складу са Агробуџетом за 2016. годину и и програмом Б.1 Подршка развоју сектора морског рибарства и марикултуре, мјером Б-1.2. Унапеђивање сектора марикултуре, буџетском линијом Б-1.2.1. објављује Јавни позив за додјелу подршке за побољшање конкурентности и ефикасности сектора марикултуре за 2016. годину.

02.03.2016.

Јавни позив за додјелу подршке за побољшање заштите узгајалишта шкољки од предатора за 2016. годину

Министарство пољопривреде и руралног развоја, у складу са Агробуџетом за 2016. годину и програмом Б.1 Подршка развоју сектора морског рибарства и марикултуре, мјером Б-1.2. Унапеђивање сектора марикултуре, буџетском линијом Б-1.2.2. објављује Јавни позив за додјелу подршке за побољшање заштите узгајалишта шкољки од предатора за 2016. годину.

02.03.2016.

Јавни позив за додјелу подршке за модернизацију рибарске флоте у малом привредном риболову за пловила до 10 м ЛОА

Министарство пољопривреде и руралног развоја, у складу са Агробуџетом за 2016. годину и буџетском линијом Б.1 Подршка развоју сектора морског рибарства и марикултуре, Мјера Б.1.1.3, објављује Јавни позив за додјелу подршке за модернизацију рибарске флоте у малом привредном риболову за пловила до 10 м ЛОА.

02.03.2016.

Јавни позив за додјелу подршке за модернизацију професионалне рибарске флоте за улов пелагичних ресурса

Министарство пољопривреде и руралног развоја, у складу са Агробуџетом за 2016. годину и буџетском линијом Б.1 Подршка развоју сектора морског рибарства и марикултуре, Мјера Б.1.1.2, објављује Јавни позив за додјелу подршке за модернизацију професионалне рибарске флоте за улов пелагичних ресурса.

02.03.2016.

Јавни позив за додјелу подршке за модернизацију рибарске флоте за улов демерзалних ресурса

Министарство пољопривреде и руралног развоја, у складу са Агробуџетом за 2016. годину и буџетском линијом Б.1 Подршка развоју сектора морског рибарства и марикултуре, Мјера Б.1.1.1, објављује Јавни позив за додјелу подршке за модернизацију рибарске флоте за улов демерзалних ресурса.

25.02.2016.

Јавни оглас за уступање рибљег фонда у риболовним водама на коришћење

На основу Закона о слатководном рибарству Министарство пољопривреде и руралног развоја, расписује Јавни оглас за уступање рибљег фонда у риболовним водама на коришћење. Предмет огласа је уступање рибљег фонда у риболовним водама на коришћење, у циљу заштите и унапређења рибљег фонда и обављања спортско рекреативног риболова, у риболовним водама општина…

23.02.2016.

Представник Министарства пољопривреде у Бриселу на састанцима у оквиру Управног одбора Стратегије за Јадранско-јонски регион(ЕУСАИР)

Високи званичници осам земаља које спроводе Стратегију ЕУ за Јадранско-јонски регион(ЕУСАИР) окупиће се на састанку Управног одбора стратегије, 24. фебруара, у Бриселу. Дискутоваће се о најбољим начинима даље сарадње у циљу економског раста и друштвеног просперитета овог региона, кроз унапређење промоције, конкурентности и повезивања.

22.02.2016.

Листа кандидата НВО за радну групу за измјене и допуне Закона о слатководном рибарству

На основу члана 13 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ”, број 7/12), Министарство пољопривреде и руралног развоја, објављује листу кандидата који су предложени за чланове радне групе