Мања слова Већа слова РСС


 МПРР

 

   МПРР

 


Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Рибарство

26.03.2015.

Саопштење: Пољопривредницима из Улциња и Бара представљене мјере Агробуџета за 2015. годину и начин усклађивања са ЕУ политиком

Саопштење: Пољопривредницима из Улциња и Бара представљене мјере Агробуџета за 2015. годину и начин усклађивања са ЕУ политиком Представници Министарства пољопривреде и руралног развоја, Савјетодавне службе у биљној производњи и Службе за селекцију стоке, упознали су јуче у Улцињу пољопривредне произвођаче са мјерама подршке из Агробуџета за 2015. годину. Информативној радионици присуствовали су и произвођачи са подручја Бара.

15.11.2014.

Министар Ивановић у Бару обишао савремену Зелену пијацу чије се отварање очекује ускоро

Министар Ивановић у Бару обишао савремену Зелену пијацу чије се отварање очекује ускоро

Пољопривредни произвођачи са подручја Бара и околине имаће прилику да производе продају у објекту направљеном по најсавременијим стандардима, првом те врсте у Црној Гори. Зелена пијаца у Бар Маркету, чије је отварање планирано до краја године, омогућиће осталим продавцима, као и потрошачима и посјетиоцима овог туристичког града трговину пољопривредним производима, по високим стандардима безбједности хране. На презентацији Бар Маркета данас је говорио и министар пољопривреде и руралног развоја проф.др Петар Ивановић, као и извршни директор и инвеститор Татјана Флегонтова.

22.10.2014.

Одговор МПРР предсједнику Удружења рибара Бар поводом тврдњи изнешених у тексту у ДН „Дневне новине“, на насловом „Треба нам подршка, а не смијешна понуда“

У изјави господина Драгољуба Бајковића, предсједника удружења рибара Бар датој ДН „Дневне новине“, доминирају три тезе, на које Министарство пољопривреде даје одговор, у циљу објективног информисања јавности, а не због различитог гледања на проблем.

17.10.2014.

Јавни позив за подршку унапређењу професионалне рибарске флоте за улов пелагичних врста

Министарство пољопривреде и руралног развоја, у складу са Агробуџетом за 2014. годину и буџетском линијом Б.1.1. јачање рибарске флоте објављује Јавни позив за додијелу подршке за повећање професионалне рибарске флоте за улов пелагичних врста.

19.10.2013.

Правилници