Мања слова Већа слова РСС


 МПРР

 

   МПРР

 


Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Рибарство

09.02.2016.

Јавни позив НВО за предлагање кандидата за члана радне групе за припрему Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о слатководном рибарству

Министарство пољопривреде и руралног развоја позива невладине организације, које имају утврђене дјелатности и циљеве у области слатководног рибарства, да предложе кандидата/кињу, за члана радне групе зприпрему Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о слатководном рибарству.

09.02.2016.

Извјештај о консултацијама у вези са препремом нарцта измјена и допуна Закона о слатководном рибарству

Сходно члану 8 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона („Службени лист ЦГ“, бр. 12/12), Министарство пољопривреде и руралног развоја објављује податке о завршеним консултацијама у вези поступка припреме Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о слатководном рибарству

15.01.2016.

Јавни позив за укључивање у поступак припреме Нацрта закона о измјенама и допунама Закона слатководном рибарству

Заинтересованој јавности (грађанима, стручним и научним институцијама, државним органима, општинама, спортско – риболовним клубовима, Савезу спортско - риболовних организација Црне Горе, политичким странкама, синдикатима, невладиним организацијама, медијима и другим заинтересованим органима, организацијама, удружењима и појединцима) да се укључе у поступак припреме

15.01.2016.

Министарство пољопривреде обавјештава јавност и рибаре да су се стекли услови да се укине мјера забране риболова на Скадарском језеру

Након што су представници Националног парка „Скадарско језеро“ предложили укидање привремене забране риболовних активности, Министарство пољопривреде затражило је мишљење научне установе како би се утврдило да ли је ниво језера премашио средњи годишњи ниво.

19.12.2015.

Јавни позив за истраживање и процјену ресурса Шаског језера и ријеке Бојане

На основу Споразума о заједничкој реализацији пројекта „Одрживи развој морског и обалног екосистема Општине Улцињ“, Министарство пољопривреде и руралног развоја расписало је Јавни позив за истраживање и процјену ресурса Шаског језера и ријеке Бојане.

27.06.2015.

ЈАВНИ ПОЗИВ за додјелу подршке за побољшање конкурентности и ефикасности сектора слатководне аквакултуре за 2015. годину

Министарство пољопривреде и руралног развоја, у складу са Агробуџетом за 2015. годину и буџетском линијом Б.2 Подршка развоју сектора слатководног рибарства и слатководне аквакултуре, мјера Б-2.2.1 објављује Јавни позив за додјелу подршке за побољшање конкурентности и ефикасности сектора слатководне аквакултуре за 2015. годину.

27.06.2015.

ЈАВНИ ПОЗИВ за додјелу подршке за побољшање конкурентности и ефикасности сектора марикултуре за 2015. годину

Министарство пољопривреде и руралног развоја, у складу са Агробуџетом за 2015. годину и буџетском линијом Б.1 Подршка развоју сектора морског рибарства и марикултуре, мјера Б-1.2.1. објављује Јавни позив за додјелу подршке за побољшање конкурентности и ефикасности сектора марикултуре за 2015. годину.

27.06.2015.

ЈАВНИ ПОЗИВ за додјелу подршке за побољшање заштите узгајалишта од предатора за 2015. годину

Министарство пољопривреде и руралног развоја, у складу са Агробуџетом за 2015. годину и буџетском линијом Б.1 Подршка развоју сектора морског рибарства и марикултуре, мјера Б-1.2.2. објављује Јавни позив за додјелу подршке за побољшање заштите узгајалишта од предатора за 2015. годину.

23.04.2015.

Најава Мјере подршке представиће произвођачима из Бара и Будве

Представници Министарства пољопривреде и руралног развоја одржаће сјутра, 24. априла, информативну радионицу о мјерама подршке секторима пољопривреде и рибарства, за пољопривредне произвођаче са подручја Будве и Бара.

15.04.2015.

Јавни позив заподршку за повећање професионалне рибарске флоте за улов пелагичних врста

Министарство пољопривреде и руралног развоја, у складу са Агробуџетом за 2015. годину и буџетском линијом Б.1 Подршка развоју сектора морског рибарства и марикултуре, Мјера Б.1.1.2, објављује Јавни позив за додјелу подршке за повећање професионалне рибарске флоте за улов пелагичних ресурса.