Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Продужење огласа за тематског експерта за подршку администрацији Црне Горе у имплементацији Стратегије ЕУ за Јадранско-јонски регион (ЕУСАИР)

Датум објаве: 24.02.2020 08:15 | Аутор: МПРР

Испис Штампај страницу


Министарство пољопривреде и руралног развоја Црне Горе, у складу са Споразумом о подршци бр. ЦЦИ 2017ЦЕ160АТ160 потписаном између Црне Горе и Европске комисије, а ради обезбјеђивања подршке координатору првог стуба - Плави раст у активностима на спровођењу Стратегије за Јадранско- јонски регион (ЕУСАИР), позива заинтересоване кандидате да се пријаве за сљедећу позицију:

Тематски експерт за подршку администрацији Црне Горе у имплементацији Стратегије ЕУ за Јадранско-јонски регион (ЕУСАИР), посебно именованом координатору стуба И – Плави раст.

Заинтересовани кандидати могу послати документацију за пријаву на следец́у е-маил адресу: славица.павловиц@мпр.гов.ме, а рок за предају захјева је продужен до 4. марта 2020. године до 15:00 х.

ОВДЈЕ можете погледати комплетни текст огласа који саџи опис послова, услове за пријаву на оглас и друге неопходне информације.


ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја