Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

ЈАВНИ ОГЛАС за израду стручне студије о процјени количине риба и других водених организама слива ријеке Мораче (ријека Морача, Цијевна и Зета) и Рикавачког језера

Датум објаве: 17.09.2019 07:00 | Аутор: МПРР

Испис Штампај страницу


Министарство пољопривреде и руралног развоја, на основу чл. 18 Закона о слатководном рибарству и аквакултури („Службени лист ЦГ“, бр. 17/18) и члана 2 Правилника о садржини риболовне основе ( „Службени лист ЦГ“  бр. 1/19), а у вези са чл. 2 и 3 Уредбе о условима, начину и динамици спровођења мјера аграрне политике за 2019. годину- Агробуџет („Службени лист ЦГ“, бр. 06/19) Програм 2532 - Рибарство, линија Б-2 Подршка развоју слатководног рибарства и аквакултуре, Б-2.1. Мјера унапређења слатководног рибарства, буџетска линија Б-2.1.1. Одрживо управљање слатководним рибарством, објавило је Јавни оглас за израду стручне студије о процјени количине риба и других водених организама слива ријеке Мораче (ријека Морача, Цијевна и Зета) и Рикавачког језера.

Предмет овог Јавног огласа је достављање понуда за вршење истраживања и израда стручне студије о процјени количине риба и других водених организама слива ријеке Мораче (ријека Морача, Цијевна и Зета) и Рикавачког језера.

Право на подношење понуда по овом Јавном огласу имају домаће и стране научне установе, које су технички опремљене и стручно оспособљене за вршење научних истраживања риба и других водених организама.

Укупан износ расположивих буџетских средстава  по овом Јавном огласу износи 10.000,00 ЕУР-а.

Понуде за израду Риболовне основе предају се непосредно на архиви Министарства пољопривреде и руралног развоја, на адресу Римски трг бр. 46, радним данима од 08:00 до 14:00х, или препорученом пошиљком са повратницом на адресу Римски трг бр. 46, Подгорица.

Крајњи рок за достављање понуда је 07.10.2019. године до 11:00х.

Цјелокупни текст Јавног огласа, који садржи и друге неопходне информације, критеријуме и услове који се морају испуњавати може се преузети са сајта Министарства пољопривреде и руралног развоја.

Додатне информације у вези са Јавним позивом могу се добити и путем телефона: 020/482-270

Јавни оглас за израду Риболовне основе слива ријеке Мораче