Мања слова Већа слова РСС
МПРР

МПРР 

 МПРР


Идентификација и регистрација свиња у Црној Гори - Документарни филм

 

 

 

 

 


Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Пројекат “Јачање ветеринарских служби Црне Горе” – идентификација и регистрација свиња

23.07.2015.

Извјештавање медија

Информацију о почетку кампање за идентификацију и регистрацију свиња у Црној Гори и активностима на реализацији обавијештена и посредством медија

21.07.2015.

Саопштење: Почиње Кампања идентификације и регистрације свиња у Црној Гори

Саопштење: Почиње Кампања идентификације и регистрације свиња у Црној Гори

Министарство пољопривреде и руралног развоја у сарадњи са Делегацијом ЕУ у Црној Гори озваничило је данас почетак Кампање идентификације и регистрације свиња у Црној Гори. Активност ће наредних дана спроводити 28 ветеринарских амбуланти, у сарадњи са Ветеринарском управом, тако што ће обилазити газдинства, регистровати их и обиљежити свиње са ушним маркицама.

20.07.2015.

Најава: Министарство пољопривреде и руралног развоја и Делегација ЕУ у ЦГ озваничиће почетак Кампање идентификације и регистрације свиња у Црној Гори

Министарство пољопривреде и руралног развоја у сарадњи са Делегацијом ЕУ у Црној Гори озваничиће сјутра, 21. јула, почетак Кампање идентификације и регистрације свиња у Црној Гори.

19.07.2015.

Обавјештење: Ускоро почиње Кампања идентификације и регистрације свиња у Црној Гори

У јулу ове године наставиће се активности на надоградњи система идентификације и регистрације свих домаћих животиња која се врши у складу са европским и међународним стандардима. Наиме, успостављање овог система у Црној Гори започетог 2007. године обиљежавањем говеда и употпуњеног 2011. године обиљежавањем оваца и коза, наставиће се кампањом идентификације и регистрације свиња.