Мања слова Већа слова РСС


 

МПРР 

 

 

МПРР


Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Сточарство

27.02.2017.

Позив за предају захтјева за премије у сточарској производњи за 2017. годину

Позив за предају захтјева за премије у сточарској производњи за 2017. годину Министарство пољопривреде и руралног развоја и у 2017. години наставља подршку сточарској производњи кроз мјере 1.1.1 “Директна подршка сточарској производњи”, 2.2.3 “Одрживо коришћење планинских пашњака” и 3.2 “Програм унапређења сточарства - премије за стеоне јунице у чистој раси”.

02.02.2017.

Пољопривредним произвођачима из Даниловграда представљене мјере Агробуџета за 2017. годину

Пољопривредним произвођачима из Даниловграда представљене мјере Агробуџета за 2017. годину

За пољопривредне произвођаче са подручја општине Даниловград данас је одржана презентација Агробуџета за 2017. годину.

22.11.2016.

Семинар за произвођаче млијечних производа

Министарство пољопривреде и руралног развоја, Амбасада Италије и удружење произвођача сира АНФОСЦ из Италије организују семинар за призвођаче млечних производа у Црној Гори.

13.10.2016.

Саопстење: Почела исплата премија за сточарство

Министарство пољопривреде и руралног развоја обавјештава да је почело са исплатом премија у сточарству у складу са Агробуџетом за 2016. годину и мјером “Директна подршка сточарској производњи”.

19.07.2016.

Информација о активностима на спрјечавању појаве болести квргава кожа говеда

Поводом непосредне опасности од појаве опасне заразне болести квргаве коже говеда на територији Црне Горе, Управа за безбиједност хране, ветерину и фитосанитарне послове Министарства пољопривреде и руралног развоја, издаје сљедеће

15.07.2016.

Наредба о забрани увоза због појаве болести квргаве коже говеда у окружењу допуњена са Албанијом

Министарство пољопривреде и руралног развоја је, одмах по пријему информације о појави болести квргаве коже говеда на територији Републике Албаније, донијело Наредбу о допуни наредбе о забрани увоза и транзита пошиљки животиња и производа животињског поријекла ради спрјечавања уношења болести квргаве коже у Црну Гору(“Службени лист ЦГ”, бр. 34/16 и 41/16).

26.03.2016.

Представљен Агробуџет у општинама Рожаје и Петњица

Представљен Агробуџет у општинама Рожаје и Петњица

Министарство пољопривреде и руралног развоја наставило је представљање Агробуџета за 2016. годину,презентацијама у општинама Рожаје И Петњица.

25.03.2016.

Представљање Агробуџета пољопривредним произвођачима са подручја општине Херцег Нови

Министарство пољопривреде и руралног развоја организоваће у понедељак, 28. марта презентацију Агробуџета за пољопривредне произвођаче са подручја општине Херцег Нови.

24.03.2016.

Представљене мјере Агробуџета и произвођачима из Колашина, Мојковца, Пљеваља и Жабљака

Представљене мјере Агробуџета и произвођачима из Колашина, Мојковца, Пљеваља и Жабљака

Пољопривредни произвођачи из Колашина, Мојковца, Пљеваља, Жабљака и Шавника упознати су детаљније са мјерама подршке које су им на располагању током ове агробуџетске године. Са презентацијама у овим општинама, представници Министарства пољопривреде и руралног развоја одржали су до сада 18 презентација широм Црне Горе.

22.03.2016.

Најава: Презентација Агробуџета у Пљевљима, Жабљаку и Шавнику

Представници Министарства пољопривреде и руралног развоја одржаће сјутра, 23. марта презентацију Агробуџета за пољопривредне произвођаче са подручја општина Пљевља, Жабљак и Шавник.