Мања слова Већа слова РСС

МПРР
   МПРР

 

  

 


Интервју савјетинице за органску производњу МПРР Андријане Ракочевић на сајму - Тецх & Био, Француска


Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Органска производња

08.05.2017.

Јавни позив за додјелу подршке органској производњи

Министарство пољопривреде и руралног развоја објављује Јавни позив за додјелу подршке органској производњи за 2017. годину, у оквиру агробуџетске мјере „Подршка органској производњи“.

08.07.2016.

Издашна подршка МПРР националном удружењу „Органиц Монтенегро“

Министарство пољопривреде и руралног развоја системски и у континуитету подржава органску пољопривреду у Црној Гори и органске произвођаче. Подршка је евидентна кроз три врсте активности: финансијска помоћ и посредовање у прибављању олакшица њиховом пословању, едукацију (организовање семинара и студијских путовања) и промоцију (организовање догађаја намијењених ефикаснијој продаји и промоцији органских производа). Већина корисника ових активности припадају управо удружењу „Органиц Монтенегро“. Зато смо непријатно изненађени недавним малициозним коментарима и депласираним оптужбама на рачун МПРР.

26.03.2016.

Представљен Агробуџет у општинама Рожаје и Петњица

Представљен Агробуџет у општинама Рожаје и Петњица

Министарство пољопривреде и руралног развоја наставило је представљање Агробуџета за 2016. годину,презентацијама у општинама Рожаје И Петњица.

25.03.2016.

Представљање Агробуџета пољопривредним произвођачима са подручја општине Херцег Нови

Министарство пољопривреде и руралног развоја организоваће у понедељак, 28. марта презентацију Агробуџета за пољопривредне произвођаче са подручја општине Херцег Нови.

24.03.2016.

Представљене мјере Агробуџета и произвођачима из Колашина, Мојковца, Пљеваља и Жабљака

Представљене мјере Агробуџета и произвођачима из Колашина, Мојковца, Пљеваља и Жабљака

Пољопривредни произвођачи из Колашина, Мојковца, Пљеваља, Жабљака и Шавника упознати су детаљније са мјерама подршке које су им на располагању током ове агробуџетске године. Са презентацијама у овим општинама, представници Министарства пољопривреде и руралног развоја одржали су до сада 18 презентација широм Црне Горе.

24.03.2016.

Сјутра презентација Агробуџета у Рожајама и Петњици

Министарство пољопривреде и руралног развоја организоваће у петак, 25. марта презентацију Агробуџета за пољопривредне произвођаче са подручја општина Рожаје и Петњица.

22.03.2016.

Најава: Презентација Агробуџета у Пљевљима, Жабљаку и Шавнику

Представници Министарства пољопривреде и руралног развоја одржаће сјутра, 23. марта презентацију Агробуџета за пољопривредне произвођаче са подручја општина Пљевља, Жабљак и Шавник.

17.03.2016.

Презентација Агробуџета за 2016. годину у више сјеверних општина

Министарство пољопривреде и руралног развоја организоваће у току идуће недеље низ презентација Агробуџета за пољопривредне произвођаче са подручја општина Колашин, Мојковац, Пљевља, Жабљак, Шавник, Рожаје и Петњица.

17.03.2016.

Пољопривредним произвођачима из Андријевице, Плава, Гусиња, Берана и Бијелог Поља представљене мјере Агробуџета за 2016. годину

Пољопривредним произвођачима из Андријевице, Плава, Гусиња, Берана и Бијелог Поља представљене мјере Агробуџета за 2016. годину

Представници Министарства пољопривреде и руралног развоја почетком седмице одржали су презентацију Агробуџета за 2016. годину за пољопривредне произвођаче са подручја општина Андријевица, Плав и Гусиње, Беране и Бијело Поље.

14.03.2016.

Најава: Презентација Агробуџета за 2016. годину у више сјеверних општина

Министарство пољопривреде и руралног развоја организоваће у уторак и сриједу, 15. и 16. марта, презентације Агробуџета за 2016. годину за пољопривредне произвођаче са подручја општина Андријевица, Плав и Гусиње, затим Беране и Бијело Поље.