Manja slova Veća slova RSS

 

Kolašinski lisnati sir – oznaka porijekla

MPRR

 

 

 


Politika kvaliteta

25.03.2015.

Javni poziv za podršku uvođenju i sertifikaciji sistema kvaliteta i bezbjednosti hrane

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavljuje Javni Poziv za podršku uvođenju i sertifikaciji sistema kvaliteta i bezbjednosti hrane. Poziv se objavljuje u okviru Agrobudžeta za 2015. godinu i budžetske linije 2.1.9. Unapređivanje kvaliteta proizvoda. Ovim Javnim pozivom uređuju se uslovi, kriterijumi i način prijavljivanja za korišćenje podsticajnih sredstava.

06.03.2015.

Saopštenje: Održana radionica o šemama kvaliteta - oznaka porijekla, geografska oznaka, garantovano tradicionalni specijalitet

Saopštenje: Održana radionica o šemama kvaliteta - oznaka porijekla, geografska oznaka, garantovano tradicionalni specijalitet

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u cilju podsticanja poljoprivrednih proizvođača da poboljšaju kvalitet i konkuretnost svojih proizvoda, nastavlja sa edukacijom na tom planu. U saradnji sa TAIEX programom podrške EK, tokom prethodna dva dana u Podgorici je organizovana edukativna radionica o šemama kvaliteta (oznaka porijekla, geografska oznaka, garantovano tradicionalni specijalitet). Na radionici je učestvovalo oko 60 učesnika, a osim predstavnika Ministarstva, na temu zaštite proizvoda oznakama govorili su i eksperti iz Francuske i Hrvatske.

04.03.2015.

Najava: Radionica za poljoprivrednike o zaštiti proizvoda oznakama

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja u saradnji sa TAIEX programom Evropske komisije organizovaće 05. i 06. marta edukativnu radionicu o šemama kvaliteta (oznaka porijekla, geografska oznaka, garantovano tradicionalni specijalitet). Edukacija je namijenjena proizvođačima i savjetodavcima u oblasti poljoprivrede, a o šemama kvaliteta na radionici će, osim predstavnika Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, govoriti i stručnjaci iz Francuske i Hrvatske.

12.06.2013.

Alkoholna pića

12.06.2013.

Pravilnici

Prethodna prethodna 1 2 3 4 5 6 7