Мања слова Већа слова РСС

 

Колашински лиснати сир – ознака поријекла

МПРР

 

 

 


Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Политика квалитета

25.03.2015.

Јавни позив за подршку увођењу и сертификацији система квалитета и безбједности хране

Министарство пољопривреде и руралног развоја објављује Јавни Позив за подршку увођењу и сертификацији система квалитета и безбједности хране. Позив се објављује у оквиру Агробуџета за 2015. годину и буџетске линије 2.1.9. Унапређивање квалитета производа. Овим Јавним позивом уређују се услови, критеријуми и начин пријављивања за коришћење подстицајних средстава.

06.03.2015.

Саопштење: Одржана радионица о шемама квалитета - ознака поријекла, географска ознака, гарантовано традиционални специјалитет

Саопштење: Одржана радионица о шемама квалитета - ознака поријекла, географска ознака, гарантовано традиционални специјалитет

Министарство пољопривреде и руралног развоја, у циљу подстицања пољопривредних произвођача да побољшају квалитет и конкуретност својих производа, наставља са едукацијом на том плану. У сарадњи са ТАИЕX програмом подршке ЕК, током претходна два дана у Подгорици је организована едукативна радионица о шемама квалитета (ознака поријекла, географска ознака, гарантовано традиционални специјалитет). На радионици је учествовало око 60 учесника, а осим представника Министарства, на тему заштите производа ознакама говорили су и експерти из Француске и Хрватске.

04.03.2015.

Најава: Радионица за пољопривреднике о заштити производа ознакама

Министарство пољопривреде и руралног развоја у сарадњи са ТАИЕX програмом Европске комисије организоваће 05. и 06. марта едукативну радионицу о шемама квалитета (ознака поријекла, географска ознака, гарантовано традиционални специјалитет). Едукација је намијењена произвођачима и савјетодавцима у области пољопривреде, а о шемама квалитета на радионици ће, осим представника Министарства пољопривреде и руралног развоја, говорити и стручњаци из Француске и Хрватске.

12.06.2013.

Правилници