Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Најава: Министар Ивановић у Будви отвара семинар о пољопривреди, организован у оквиру Дана Пољске у Црној Гори

Датум објаве: 17.06.2015 18:20 | Аутор: МПРР

Испис Штампај страницу


У оквиру Дана Пољске у Црној Гори, сјутра, 18. јуна, У Будви, биће одржан експертски семинар на теме “Искуство Пољске у процесу преговора за пољопривреду” и “Заједничка организација тржишта и директна плаћања”.

Скуп ће се одржати у Конференцијској сали хотела “Авала”, са почетком у 10,00х, а отвориће га министар пољопривреде и руралног развоја проф.др Петар Ивановић и државна секретарка у Министарству пољопривреде и руралног развоја Пољске Зофија Шалчик(Зофиа Сзалцзyк). Након уводних обраћања, министар Ивановић и секретарка Шалчик одржаће конференцију за новинаре, а предвиђен је и обилазак штандова са пољским производима и дегустација.

На маргинама семинара, планирано је да генерални директори директората Министарства пољопривреде и руралног развоја одрже билатералне састанке са државном секретарком пољског министарства, с циљем дефинисања даљих активности на пројектима који се спроводе кроз изузетно добру сарадњу два министарства, а све у циљу подршке црногорској пољопривреди на путу ка ЕУ.

Црногорско Министарство пољопривреде и руралног развоја један је од партнера Амбасаде Пољске у организацији овогодишњих Дана Пољске у Црној Гори, током којих се одржавају и манифестације и области образовања, културе, умјетности и науке.

 

 

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја