Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Јавни позив за креирање идејног рјешења логотипа ознаке шема квалитета

Датум објаве: 07.05.2015 10:08 | Аутор: МПРР

Испис Штампај страницу


У складу са Уредбом о условима, начину и динамици спровођења мјера аграрне политике за 2015. Годину -Агробуџетом  и линијом  2.1.9 Унапријеђивање квалитета производа, објављује Јавни позив  за креирање идејног рјешења логотипа ознаке шема квалитета (ознака поријекла, географска ознака и ознака гарантовано традиционалног специјалитета пољопривредних и прехрамбених производа).

Предмет овог Јавног позива је достављање пунуда за креирање идејног рјешења логотипа ознаке поријекла, географске ознаке и ознаке гарантовано традиционалног специјалитета пољопривредних и прехрамбених производа Црне Горе, у складу са Законом о ознакама поријекла, географским ознакама и ознакама гарантовано традиционалних специјалитета пољопривредних и прехрамбених производа (“Службени Лист Црне Горе”, бр. 18/11).

Позивају се дизајнери, групе аутора и друга заинтересована физичка или правна лица која се баве дизајном, да доставе идејна рјешења логотипа за: ознаку поријекла, географску ознаку и ознаку гарантовано традиционалног специјалитета пољопривредних и прехрамбених производа Црне Горе.

Рок за достављање понуда идејног рјешења је 45 дана од дана објављивања Јавног позива. Комплетна понуда, припремљена у складу са упутствима се достављасе искључиво поштом.

Додатне информације се могу добити у просторијама Министарства пољопривреде и руралног развоја или путем телефона:

Мериса Чекић, савјетник за шеме квалитета, тел. +382 67 202 606+382 67 202 606

 

Јавни позив за креирање логотипа