Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Јавни конкурс за израду идејног рјешења визуелног идентитета пројекта “Кућа меда”

Датум објаве: 14.08.2014 08:38 | Аутор: МПРР

Испис Штампај страницу


Министарство пољопривреде и руралног развоја позива заинтересоване агенције, дизајнере, појединце или групе аутора, да доставе понуду за израду идејног рјешења визуелног идентитета за пројекат “Кућа меда”, које укључује: логотип, етикету и амбалажу.

Циљ конкурса је да пројекат “Кућа меда” добије јединствен визуелни идентитет и допринесе препознатљивости црногорског меда. Црногорски мед, као висококвалитетни производ, заслужује јединствену, препознатљиву амбалажу и добро дизајниран визуелни идентитет који ће производу обезбиједити додату вриједност и неопходну препознатљивост. Амбалажа треба да буде посебна и препознатљива, како би у будућности, уз примјерени маркетинг, код сваког појединаца могла бити асоцијација на Црну Гору и квалитетан мед. Куповином меда, уз помоћ јединственог паковања, купац ће знати да је купио производ високог квалитета који одређује Правилник о меду. За потребе продаје, амбалажа мора да буде опремљена  етикетом и заштитном наљепницом.

Предмет конкурса - креирање јединственог визуелног идентитета пројекта, односно дефинсаних елемената, који ће осигурати препознатљивост црногорског меда на домаћем и међународном тржишту.

Врста конкурса - Како би добили оптимално рјешење, осигураће се професионалан однос према конкурсу, али и могућност аматерског рада који би својом занимљивошћу и приступом освојио чланове жирија. Конкурс је отворен за све грађане, појединце или групе аутора. Група аутора дужна је именовати једног заступника.

Радови - Рад мора бити оригинални рад учесника. Радови не смију бити раније објављивани или послати на неки други конкурс. Број радова по учеснику је ограничен на три.

 

 

Овдје можете преузети цијели јавни позив са условима

 

 

Јавни позив за Кућу меда.пдф