Мања слова Већа слова РССМој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Образовање и стипендирање

09.03.2020.

Пријаве за конкурс за стипендије до 30. марта Министарство пољопривреде и Међународни савјет за маслину (ИОЦ) настављају са подршком усавршавању кадрова

Министарство пољопривреде и руралног развоја, у сарадњи са Међународним савјетом за маслину (Интернатионал Оливе Цоунцил) ИОЦ, из Шпаније, објављује Конкурс

28.02.2019.

Конкурс за стипендирање курса за оцјену маслиновог уља

Министарство пољопривреде и руралног развоја, у сарадњи са Међународним савјетом за маслину (Интернатионал Оливе Цоунцил) ИОЦ, из Шпаније, објављује Конкурс за:

10.05.2018.

У сарадњи са ИОЦ Конкурс за стипендирање курса за оцјену маслинивог уља

У сарадњи са Међународним савјетом за маслину (Интернатионал Оливе Цоунцил) ИОЦ, Министарство пољопривреде и руралног развоја објављује Конкурс за стипендирање курса за оцјену маслиновог уља.

25.01.2018.

Конкурс за стипендије Владе Мађарске и ФАО за школску 2018/2019

Влада Мађарске у сарадњи са Организацијом за храну и пољопривреду Уједињених нација (ФАО) и за сљедећу академску годину 2018/2019 додјељује стипендије за магистарске студије на енглеском на факултетима у Мађарској.

27.06.2017.

Министарство пољопривреде и Међународн организација за винову лозу и вино објављују конкурс

У сарадњи са Међународном организацијом за винову лозу и вино (Тхе Интернатионал Органисатион оф Вине анд Wине) ОИВ, из Француске, Министарство пољопривреде и руралног развоја објављује конкурс

18.04.2017.

Министарство пољопривреде и Међународни савјет за маслину (ИОЦ) настављају са подршком усавршавању кадрова

Министарство пољопривреде и руралног развоја, у сарадњи са Међународним савјетом за маслину (Интернатионал Оливе Цоунцил) ИОЦ, из Шпаније, објављује Конкурс

13.01.2017.

Конкурс за стипендије Владе Мађарске и ФАО за школску 2017/2018

Влада Мађарске, у сарадњи са Организацијом УН за храну и пољоприведу (ФАО), додјељује стипендије за магистарске студије на енглеском језику, из области рурални развој и агробизнис, пољопривредно управљање водама, као и хортикултура.

22.06.2016.

Стручна пракса у Европској агенцији за безбједност хране (ЕФСА)

Стручна пракса у Европској агенцији за безбједност хране (ЕФСА)

Дипломирали сте и у потрази сте за занимљивим и поучним искуством у динамичној европској агенцији? Желите примјенити стечена знања и вјештине у неком од подручја дјеловања ЕФСА-е? Желите бити укључени у рад европске организације?

19.01.2016.

Конкурс за стипендије Владе Мађарске и организације ФАО за академску 2016/2017

Влада Мађарске, у сарадњи са Организацијом УН за храну и пољоприведу (у даљем тексту: ФАО) додјељује ограничени број стипендија за мастер студије на енглеском језику, из области пољопривредних наука, пољопривредне биотехнологије, хортикултуре, исхране животиња и безбједности хране. Стипендије се додјељују за академску 2016/2017. годину, а програми ће бити реализовани на Факултету за пољопривреду и науке у области заштите животне средине, Факултету за хортикултурне науке Универзитета Св. Иштван у Будимпешти и Факултету за пољопривредне науке и науке у области заштите животне средине Капосвар Универзитета.

18.12.2014.

Стипендије Владе Републике Мађарске за магистарске студије

Влада Републике Мађарске објавила је конкурс за стипендирање магистарских студија за академску 2015-2016 годину, на три програма: Исхрана животиња и безбједност хране; заштита биља; рурални развој и агробизнис. Детаљније о условима конкурса и начину пријаве можете пронаћи овдје: