Manja slova Veća slova RSSObrazovanje i stipendiranje

09.03.2020.

Prijave za konkurs za stipendije do 30. marta Ministarstvo poljoprivrede i Međunarodni savjet za maslinu (IOC) nastavljaju sa podrškom usavršavanju kadrova

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u saradnji sa Međunarodnim savjetom za maslinu (International Olive Council) IOC, iz Španije, objavljuje Konkurs

28.02.2019.

Konkurs za stipendiranje kursa za ocjenu maslinovog ulja

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u saradnji sa Međunarodnim savjetom za maslinu (International Olive Council) IOC, iz Španije, objavljuje Konkurs za:

10.05.2018.

U saradnji sa IOC Konkurs za stipendiranje kursa za ocjenu maslinivog ulja

U saradnji sa Međunarodnim savjetom za maslinu (International Olive Council) IOC, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavljuje Konkurs za stipendiranje kursa za ocjenu maslinovog ulja.

25.01.2018.

Konkurs za stipendije Vlade Mađarske i FAO za školsku 2018/2019

Vlada Mađarske u saradnji sa Organizacijom za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO) i za sljedeću akademsku godinu 2018/2019 dodjeljuje stipendije za magistarske studije na engleskom na fakultetima u Mađarskoj.

27.06.2017.

Ministarstvo poljoprivrede i Međunarodn organizacija za vinovu lozu i vino objavljuju konkurs

U saradnji sa Međunarodnom organizacijom za vinovu lozu i vino (The International Organisation of Vine and Wine) OIV, iz Francuske, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavljuje konkurs

18.04.2017.

Ministarstvo poljoprivrede i Međunarodni savjet za maslinu (IOC) nastavljaju sa podrškom usavršavanju kadrova

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u saradnji sa Međunarodnim savjetom za maslinu (International Olive Council) IOC, iz Španije, objavljuje Konkurs

13.01.2017.

Konkurs za stipendije Vlade Mađarske i FAO za školsku 2017/2018

Vlada Mađarske, u saradnji sa Organizacijom UN za hranu i poljoprivedu (FAO), dodjeljuje stipendije za magistarske studije na engleskom jeziku, iz oblasti ruralni razvoj i agrobiznis, poljoprivredno upravljanje vodama, kao i hortikultura.

22.06.2016.

Stručna praksa u Evropskoj agenciji za bezbjednost hrane (EFSA)

Stručna praksa u Evropskoj agenciji za bezbjednost hrane (EFSA)

Diplomirali ste i u potrazi ste za zanimljivim i poučnim iskustvom u dinamičnoj evropskoj agenciji? Želite primjeniti stečena znanja i vještine u nekom od područja djelovanja EFSA-e? Želite biti uključeni u rad evropske organizacije?

19.01.2016.

Konkurs za stipendije Vlade Mađarske i organizacije FAO za akademsku 2016/2017

Vlada Mađarske, u saradnji sa Organizacijom UN za hranu i poljoprivedu (u daljem tekstu: FAO) dodjeljuje ograničeni broj stipendija za master studije na engleskom jeziku, iz oblasti poljoprivrednih nauka, poljoprivredne biotehnologije, hortikulture, ishrane životinja i bezbjednosti hrane. Stipendije se dodjeljuju za akademsku 2016/2017. godinu, a programi će biti realizovani na Fakultetu za poljoprivredu i nauke u oblasti zaštite životne sredine, Fakultetu za hortikulturne nauke Univerziteta Sv. Ištvan u Budimpešti i Fakultetu za poljoprivredne nauke i nauke u oblasti zaštite životne sredine Kaposvar Univerziteta.

18.12.2014.

Stipendije Vlade Republike Mađarske za magistarske studije

Vlada Republike Mađarske objavila je konkurs za stipendiranje magistarskih studija za akademsku 2015-2016 godinu, na tri programa: Ishrana životinja i bezbjednost hrane; zaštita bilja; ruralni razvoj i agrobiznis. Detaljnije o uslovima konkursa i načinu prijave možete pronaći ovdje: