Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

ИПАРД лике 2.3

30.01.2018.

Продужен рок за пријављивање на ИПАРД лике 2.3 јавни позив до 15. фебруара

Министарство пољопривреде и руралног развоја обавјештава заинтересоване произвођаче да је рок за подношење захтјева за додјелу бесповратне подршке у оквиру ИПАРД лике 2.3 Јавног позива, намијењеног јачању прераде у сектору пољопривреде, продужен до 15. фебруара 2018. године.

23.10.2017.

Нови милион еура бесповратне подршке, нова шанса да се унаприједи прерада

Министарство пољопривреде и руралног развоја почело је данас са представљањем пројекта ИПАРД лике 2.3 по црногорским општинама, како би потенцијалним апликантима појаснили могућности, услове и критеријуме трећег по реду пројекта бесповратне подршке инвестицијама у прераду.

16.10.2017.

Објављен још један ИПАРД лике 2 јавни позив за додјелу бесповратне подршке преради

Министарство пољопривреде и руралног развоја објавило је данас нови, трећи по реду јавни позив за додјелу бесповратне подршке кроз пројекат ИПАРД лике 2, који је намијењен искључиво преради. Субјекти у пословању храном, односно прерађивачи и кроз овај јавни позив - ИПАРД лике 2.3 имаће могућност да започну или унаприједе прераду пољопривредних производа. Унапређење се односи првенствено на усаглашавање са стандардима безбједности хране, у циљу повећања конкуретности домаћих произвођача хране.