Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Презентација ИПАРД лике 2.2 јавног позива за подршку сјутра у Бијелом Пољу и Беранама

Датум објаве: 24.01.2017 17:58 | Аутор: МПРР

Испис Штампај страницу


Презентација новог јавног позива за додјелу бесповратне подршке преради кроз пројекат ИПАРД лике 2.2, након Подгорице и Пљеваља, одржаће се у сриједу, 25. јануара, у Бијелом Пољу и Беранама.

Представници Директората за плаћања Министарства пољопривреде и руралног развоја, Управе за безбједност хране и савјетодавних служби појасниће потенцијалним и заинтересованим прерађивачима и произвођачима могућности да кроз овај позив добију подршку у износу од 50 одсто бесповратних средстава за инвестиције у прерађивачке погоне. Произвођачима ће бити до детаља појашњени услови аплицирања, критеријуми које треба да задовоље, као и шта ће бити прихватљиве инвестиције како би успјешно потписали уговор о подршци.

За произвођаче са подручја Бијелог Поља презентација ће се одржати у општинској сали, са почетком у 11,00х. Презентација у Беранама одржаће се, у згради те Општине, са почетком у 14,00х.

Министарство пољопривреде и руралног развоја позива све потенцијалне кориснике подршке са подручја Бијелог Поља и Берана да дођу на промоцију пројекта.

Позивамо и представнике локалних медија да испрате овај догађај.

Инфо-кампања се наставља и наредних дана у другим општинама, према распореду инфо – кампање који се може пронаћи на сајту Министарства.

 

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја