Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Најава: Презентација пројекта ИПАРД лике 1.2 у Подгорици, Беранама и Бијелом Пољу

Датум објаве: 19.12.2016 14:50 | Аутор: МПРР

Испис Штампај страницу


Представници Директората за плаћања Министарства пољопривреде и руралног развоја одржаће од 21. до 23. децембра презентације ИПАРД лике 1.2 јавног позива за додјелу средстава бесповратне подршке инвестицијама у пољопривредна газдинства, у Подгорици, затим у Беранама и Бијелом Пољу.

Представљање пројекта за пољопривредне произвођаче у Подгорици одржаће се у сриједу, 21. децембра, у старој згради Владе, са почетком у 11,00х.

Радионица  у Беранама биће одржана у четвртак, 22. децембра, у 11,00х, у сали Регионалног бизнис центра.

У Бијелом Пољу презентација ће бити одржана у петак, 23. децембра, у општинској сали, са почетком у 11:00х.

Промоција ИПАРД лике 1.2 јавног позива наставиће се у Шавнику и Жабљаку 26. децембра, затим у Никшићу и Плужинама 27. децембра, како би заинтересованим пољопривредним произвођачима појаснили услове, критеријуме и могућности новог пројекта бесповратне подршке инвестицијама у пољопривредна газдинства кроз пројекат ИПАРД лике.

Кроз овај јавни позив за додјелу подршке, пољопривредним произвођачима биће на располагању 1,5 милион еура. ИПАРД лике пројекат финансира Европска унија у оквиру Инструмента претприступне помоћи (ИПА), а имплементира га Министарство пољопривреде и руралног развоја – Директорат за плаћања у сарадњи са Свјетском банком.

Министарство пољопривреде и руралног развоја позива пољопривредне произвођаче са подручја Подгорице, Берана и Бијелог Поља да у што већем броју дођу на презентацију.

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја