Manja slova Veća slova RSS
>

Najava: Prezentacija projekta IPARD like 1.2 u Podgorici, Beranama i Bijelom Polju

Datum objave: 19.12.2016 14:50 | Autor: MPRR

Ispis Štampaj stranicu


Predstavnici Direktorata za plaćanja Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja održaće od 21. do 23. decembra prezentacije IPARD like 1.2 javnog poziva za dodjelu sredstava bespovratne podrške investicijama u poljoprivredna gazdinstva, u Podgorici, zatim u Beranama i Bijelom Polju.

Predstavljanje projekta za poljoprivredne proizvođače u Podgorici održaće se u srijedu, 21. decembra, u staroj zgradi Vlade, sa početkom u 11,00h.

Radionica  u Beranama biće održana u četvrtak, 22. decembra, u 11,00h, u sali Regionalnog biznis centra.

U Bijelom Polju prezentacija će biti održana u petak, 23. decembra, u opštinskoj sali, sa početkom u 11:00h.

Promocija IPARD like 1.2 javnog poziva nastaviće se u Šavniku i Žabljaku 26. decembra, zatim u Nikšiću i Plužinama 27. decembra, kako bi zainteresovanim poljoprivrednim proizvođačima pojasnili uslove, kriterijume i mogućnosti novog projekta bespovratne podrške investicijama u poljoprivredna gazdinstva kroz projekat IPARD like.

Kroz ovaj javni poziv za dodjelu podrške, poljoprivrednim proizvođačima biće na raspolaganju 1,5 milion eura. IPARD like projekat finansira Evropska unija u okviru Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA), a implementira ga Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja – Direktorat za plaćanja u saradnji sa Svjetskom bankom.

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja poziva poljoprivredne proizvođače sa područja Podgorice, Berana i Bijelog Polja da u što većem broju dođu na prezentaciju.

PR Služba Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja